Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
求教
對面又DVA又猩猩
出76會唔會好劣勢 高位霸唔到 殘血又打唔死堆坦(有力場/跳走) 又易比人捉 大技都易比盾擋
有無必要練隻Tracer 定純粹係我76唔夠勁
就算轉法拉 好易對咁既陣都作用性唔大?
係咪一定要玩刺客/豬/女坦先解到

76可以配豬
但一定要有默契
拉果黎無集火等於自殺

先集中打跟係後面既support,關鍵係對面跟唔跟得切上黎?
求教
對面又DVA又猩猩
出76會唔會好劣勢 高位霸唔到 殘血又打唔死堆坦(有力場/跳走) 又易比人捉 大技都易比盾擋

76可以配豬
但一定要有默契
拉果黎無集火等於自殺

先集中打跟係後面既support,關鍵係對面跟唔跟得切上黎?

其他巴打點認為
如果安娜遠射補血 有時打佢幾下就匿埋 又唔敢跳落去追 Mercy就會比DVA保
有冇巴打可以一齊打rank,
新手,2千樓下
求教
對面又DVA又猩猩

76可以配豬
但一定要有默契
拉果黎無集火等於自殺

其他巴打點認為
如果安娜遠射補血 有時打佢幾下就匿埋 又唔敢跳落去追 Mercy就會比DVA保

廢話講句,有得揀緊係練埋tracer
反正都係hitacan連射唔難上手
求教
對面又DVA又猩猩

76可以配豬
但一定要有默契
拉果黎無集火等於自殺

其他巴打點認為

唔識點Blink
閃完仲係無先手既優勢 我瞄佢=佢瞄我既時間
求教
對面又DVA又猩猩

76可以配豬
但一定要有默契
拉果黎無集火等於自殺

其他巴打點認為

唔識點Blink

要練blink 完望返同一個位置
聚簡單係blink去人地後面然後180度轉身
難d就係向右blink 滑鼠向左
求教
對面又DVA又猩猩

76可以配豬
但一定要有默契
拉果黎無集火等於自殺

其他巴打點認為

唔識點Blink

要練blink 完望返同一個位置
聚簡單係blink去人地後面然後180度轉身
難d就係向右blink 滑鼠向左

入場盡量揀唔係望緊你既人黎打
之後blink到人地背後,用e回血避高傷技
再唔係唔夠打就走
新手琴日買 成人射唔中人
新手琴日買 成日射唔中人

玩啲唔洗準度嘅
例如小美

玩啲唔洗準度嘅
例如小美

千奇唔好 小美太邪惡

玩啲唔洗準度嘅
例如小美

千奇唔好 小美太邪惡

一係symmetra?

玩啲唔洗準度嘅
例如小美

千奇唔好 小美太邪惡

一係symmetra?

一係小美一係辛姐

玩啲唔洗準度嘅
例如小美

千奇唔好 小美太邪惡

一係symmetra?

一係小美一係辛姐

玩hanzo,一切隨緣

玩啲唔洗準度嘅
例如小美

千奇唔好 小美太邪惡

一係symmetra?

一係小美一係辛姐

小美右鍵準=麥克美
求教
對面又DVA又猩猩

地圖唔算好大嘅話 用死神埋身 先爆頭秒左隻隻猩猩, 再同 D . VA 個力場慢慢玩
自從某patch nerf 左 D.VA, 死神打D. VA 已好輕鬆
遲d patch 埋 死神個buff…直頭係廢左D.VA 支散彈

唔該晒所有巴打解答
玩親場場對面同自己人都係韓仔
啲韓仔見到中文即刻扯曬旗
係到打字hey China 又Taiwan no1咁
都算
但開場選英 唔係Genji 就Hanzo 再唔係就奪命女
用曬左邊英
重點玩唔係問題 玩得廢先係問題
自問係已經補位個啲人黎
啲韓仔見到中文字好似專登想雷輸你咁
車又唔推 點又唔佔
屌你老味韓仔
利申:和記
玩親場場對面同自己人都係韓仔
啲韓仔見到中文即刻扯曬旗
係到打字hey China 又Taiwan no1咁
都算
但開場選英 唔係Genji 就Hanzo 再唔係就奪命女
用曬左邊英
重點玩唔係問題 玩得廢先係問題
自問係已經補位個啲人黎
啲韓仔見到中文字好似專登想雷輸你咁
車又唔推 點又唔佔
屌你老味韓仔
利申:和記

我平時遇到嗰啲韓仔都正常 有時仲好nice
未試過好似你地咁
慣左半夜打ow 你同我更新

揀 美洲 LOGIN BATTLE NET
跌分咪一齊跌 未驚過

留名

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞