Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
岩岩場rank四隻sup奶隻萊恩 贏左

對面出刺客陣咪死

對面已經猩猩 忍者 法拉
四隻猩猩可以話電唔死人
利申 低端白金場黎

4隻? 辛梅塔?攻擊角黎架喎
平時玩QP啲人好似唔知要推車咁 玩到三四粒星都係咁

對面出刺客陣咪死

四隻猩猩可以話電唔死人
利申 低端白金場黎

對面出刺客陣咪死

四隻猩猩可以話電唔死人
利申 低端白金場黎

新陣營 411
自從season1打完之後就冇玩
依家玩返 打rank用lucio好似贏極都贏唔到
贏1埸輸2埸 好想上返鑽

巴打們有冇D咩tips

巴打們有冇D咩tips

贏就繼續,輸就熄game

巴打們有冇D咩tips

贏就繼續,輸就熄game

明白

巴打們有冇D咩tips

用其他英

已經練緊DVA 但係其他英都係好廢

巴打們有冇D咩tips

用其他英

路西歐係對面出源氏閃光個時
用黎保另一隻補,對面唔係刺客陣既話應該用其他我覺得

因為以前玩果陣lucio係百搭
依家改左 難用左好多

巴打們有冇D咩tips

用其他英

依家改左 難用左好多

但用得勁既好撚勁 快撚到on9

巴打們有冇D咩tips

用其他英

依家改左 難用左好多

唔好淨係開Healing,多D轉Speed攻點、推人、走位
一定要識Wall Climb,多D爬牆走位,對面好難捉你
招大唔一定被動咁開,可以主動開黎攻點、反Cup

利申:非Main
平時玩QP啲人好似唔知要推車咁 玩到三四粒星都係咁

特登唔推,殺人為樂

巴打們有冇D咩tips

用其他英

依家改左 難用左好多

唔好淨係開Healing,多D轉Speed攻點、推人、走位
一定要識Wall Climb,多D爬牆走位,對面好難捉你
招大唔一定被動咁開,可以主動開黎攻點、反Cup

利申:非Main

玩有得推人落街既場先好出LUCIO
米奇老尾#4328
練習緊,搵人一齊qp
輸出唔到咪用dps啦
死神準備nerf架喇

200 血

一定唔會nerf
死神準備nerf架喇

200 血

一定唔會nerf

死神唔洗nerf啦
死神準備nerf架喇

200 血

一定唔會nerf

死神唔洗nerf啦

遠距離咪一樣比人屈 nerf乜鳩
死神準備nerf架喇

200 血

一定唔會nerf

死神唔洗nerf啦

咁打近戰嘅英比人屈遠都好合理姐
來因個大好心buff返以前咁啦
依家又短又低
之前法拉飛低少少都可以暈鳩埋佢
來因個大好心buff返以前咁啦
依家又短又低
之前法拉飛低少少都可以暈鳩埋佢

而家好似淨係對正前方既敵人先有效 定係不嬲都係咁?印象中以前好似係前後左右都得?
死神準備nerf架喇

200 血

一定唔會nerf

死神唔洗nerf啦

咁打近戰嘅英比人屈遠都好合理姐

但係d 坦又話俾死神剋唔合理要nerf
大哥,散彈槍呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞