Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

六個人到齊都偷笑
春日都無料邊到黎勇氣pick自己

邊撚個係春日

長期大師,係上過下宗師咁都夠膽去比賽

我都去打得啦屌

同台仔多排上GM,依家無台仔佢單排跌到鑽石,仲話要拍frag, 邊撚黎ge勇氣

唔怪得冇咩特別普普通通咁,之前同佢打過

如果冇記錯佢上年係香港隊長
已經柒到棄左權
今年仲敢選自己
同佢打過覺得好一般
肯定能力未到宗師
頭先場rank對面雙飛
自己隊76完全殺唔到人然後怪隊友
應該香港人來 你睇到既話唔好再玩76啦

比雙飛炸爛blame 76之前答左兩個問題先
1. 有無比過資源76? 和尚掛波/天使拉線/激素/etc
2. 前排係咪比人炸到頭爛都唔換猩猩dva?

如果單走76無隊友幫全程拖到雙飛2個人就算1個人都殺唔到已經係究極carry
頭先場rank對面雙飛
自己隊76完全殺唔到人然後怪隊友
應該香港人來 你睇到既話唔好再玩76啦

如果對面隻法拉太神,或者自己隻76太廢,應該轉兩三隻英counter對面隻法拉
打法拉唔只係一個人嘅責任
當然隻76怪隊友都係冇用啦

比雙飛打爆 次次都係入76數

main 76既表示長期做戰犯
玩死神老鼠反而無人怪
結論:揀啲打唔到既 選擇性失明 就唔會做戰犯

而家我玩76見到雙飛直接同隊友溝通下換隻bastion出黎叫天使全程拖住我算 只要前排唔on9好用過76好多
MAIN補 主玩LUCIO
依家仲係1400-1500無限LOOP
見到D ON9玩輸出我真係想直接走場
射唔準ON9單騎衝出去零走位真係當打少個
用MERCY一直跟佢後面奶佢都可以我個幾殺 我用LUCIO都準過你

求CARRY上分
用MERCY一直跟佢後面奶佢都可以個幾殺 我用LUCIO都準過你

求CARRY上分

whereru
ESCA LUL
用MERCY一直跟佢後面奶佢都可以我個幾殺 我用LUCIO都準過你

求CARRY上分

揀一隻想練既英 入場秒鎖就退語音 最好連對話框都off埋
打到離開當前分段 得左
睇ESCA比賽真係一種享受
依家仲係1400-1500無限LOP

求CARRY上分

揀一隻想練既英 入場秒鎖就退語音 最好連對話框都off埋
打到離開當前分段 得左

唔係好明你講咩
打得多其實好多韓仔都好ON9
第一屆OW跑步比賽
第一屆OW跑步比賽

搶到真係差好遠
用MERCY一直跟佢後面奶佢都可以個幾殺 我用LUCIO都準過你

求CARRY上分

你知佢廢仲全程跟住
某巴打話過 鑽以下既DPS全部係垃圾 射唔準
利申:垃圾中既垃圾
第一屆OW跑步比賽

搶到真係差好遠

反而ESCA佢地識得搵跑得最快既方法
TWLIGHT一開始已經除左個SHIFT
第一屆OW跑步比賽

搶到真係差好遠

反而ESCA佢地識得搵跑得最快既方法
TWLIGHT一開始已經哂左個SHIFT
屌你老母
連打rank要打哂攻守兩輪都唔知就咪撚學人打rank啦
原本攻果陣由頭roll落尾
屌你一轉def揀角就走場
即刻比人倒炒6:3
真係唔撚該哂
Ana可以點對抗本季Meta
今季打得唔係好順,Positioning唔夠好

轉奶媽啦
屌啱先排rank自己斷
入返直接扣4x分跟住就連server都入唔到

轉奶媽啦

慈慈 ANA 最高回血組合 加上雙飛人打橫行

今季做安娜好辛苦 不停後入
可能自己技術差啦

可能自己技術差啦

係咁比人輪

可能自己技術差啦

係咁比人輪

我宜家都係mercy 和尚多
低端 好多時同隊猩猩 dva 追唔到

可能自己技術差啦

係咁比人輪

成日要匿埋
一係企到老遠,一係上高位,跟上去比人Pick死得好快

求CARRY上分

你知佢廢仲全程跟住
某巴打話過 鑽以下既DPS全部係垃圾 射唔準
利申:垃圾中既垃圾

某啲場,低分lucio幾易carry
可以推人落街,以前最低試過17xx,玩場lucio搶點
3round完,推左11條友落街,低分特別易推,又唔留意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞