Overwatch鬥陣特工討論區#14 肥豬牌充電器

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
old news,
Dafran係咪傻撚左,有咁好既機會都唔珍惜,想係M記炸一世薯條?

聽講aim特別勁既人,一係死肥仔,一係就心理唔正常

前排係咪有個aim勁過taimou既pro因為用分身一路虐人一路打hgame比人禁左賽
old news,
Dafran係咪傻撚左,有咁好既機會都唔珍惜,想係M記炸一世薯條?

前排係咪有個aim勁過taimou既pro因為用分身一路虐人一路打hgame比人禁左賽

Dafran囉
old news,

Dafran囉

返M記炸薯條
銀牌啲人 好多都係鳩
招人一齊打Rk 千五 千六 上極都上唔到去

ID?
有冇2700-3200想一齊打?我28xx想上鑽
邊個on9係tg入面搞事係咁放圖
有冇2700-3200想一齊打?我28xx想上鑽

28xx
s1-s5 都未上到鑽
岩岩Qp玩teleported troll比人屌到仆街
岩岩Qp玩teleporter troll比人屌到仆街
今日豬到仆街
old news,

Dafran囉

返M記炸薯條

Dafran tweet @ 18 Jun
Streaming again when Mcdonalds releases me from their prison
樓豬幾時on

Btw 上次真係Sorry 玩到燥底左

Nvm I know that feel
Btw 逆風
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

kevinfung217#3549
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

一齊玩?
利申廢
Main mercy rein
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

一齊玩?
利申廢

我21xx一齊排?
利申 法拉應該輕鬆打2000樓下
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

一齊玩?
利申廢

我21xx一齊排?

法拉如果勁 屌打3000樓下添
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

一齊玩?
利申廢

我21xx一齊排?

法拉如果勁 屌打3000樓下添

單排成日遇到d 2000尾既76 麥克
未夠膽玩法拉
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

一齊玩?
利申廢

我21xx一齊排?

我有兩個ac
一個11xx
一個10xx
真係唔知排唔排倒
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

聽日先
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

一齊玩?
利申廢

我21xx一齊排?

Ok
銀牌啲人 好多都係鳩

ID?

一齊玩?
利申廢

我21xx一齊排?

Ok

橫行
old news,

Dafran囉

返M記炸薯條

Dafran tweet @ 18 Jun
Streaming again when Mcdonalds releases me from their prison

佢又真係抵佢一世做M記 以佢既aim水準繼續打實有前途
點知自已放棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞