Fujifilm討論區(25)新手發問請追post

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
仲掙扎緊 買唔買舊Booster

申:XT2

未有booster而又覺得performance夠做嘅話咪唔駛買住,反正add on黎,幾時買都得

淘仔見有$1499人仔好似幾吸引

我用圖片答你

即刻好巨舊...
不過如果要影sports我都會買
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

我附近個間無x-t2現貨所以要訂
X-t20就有得即買

訂要幾錢?
mk cash $9990咋喎

邊間?
知唔知kit幾錢?

星仔om店,
果日唔見佢有kit set賣

問左$12200,貴過肥花cam2

shit...我買機果日唔記得問埋cam2...
佢淨body幾錢?

幾錢呀 師兄

其實都諗緊xt 1/2/10/20點揀好

百老X 8390 送多2粒電同一堆野

邊間百老x 問左成個星期都開8990 有間仲話無晒18-55

MK 近h&m

上面巴打話扣埋credit card discount同回贈先7990 喎

今日問左 都係話8990 未扣渣打
差咁遠既

Credit card discount 得450
可能我個fd識個sale 先平比我
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

訂要幾錢?

邊間?
知唔知kit幾錢?

星仔om店,

佢淨body幾錢?

cam2冇問淨body, 我諗同肥花差唔多, kit就大家一樣價
肥花body都10200咁上下
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

訂要幾錢?

邊間?
知唔知kit幾錢?

星仔om店,

佢淨body幾錢?

cam2冇問淨body, 我諗同肥花差唔多, kit就大家一樣價

肥花果日我問就cash $10100
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

訂要幾錢?

邊間?
知唔知kit幾錢?

星仔om店,

佢淨body幾錢?

肥花果日我問就cash $10100

半個月前上過cam2吹水,body一萬有找
今日係瘋擇落左xt20 1855訂 要等成個月先有貨 但都平過8990
部xt10 個play制扭左
而家下下都要用膠紙痴返佢出黎
買多一年有多 已過保
邊度整好
有冇巴打分享點對焦快啲?
用左一排, 覺得對焦唔係對得好順手
有時追到人樣都還好, 追唔到 要下下JOYSTICK就好慢
新手入坑買x100f/t好定xt20

用開iphone影,想影得再靚D
xt20 18-135
有冇相機頸帶推介 都成900g重
新手入坑買x100f/t好定xt20

用開iphone影,想影得再靚D

用慣iphone可以入100f,
用一排想換鏡先換t20啦
有有手足知x100連wcl放到幾錢左右?
想upgrade 100t黑機

$1500

標準答案 升級

上肥花望下
印象中枝鏡都值d

1.單點對焦自選焦點
2.轉會
到手
到手

到手

百記送個支腳架我用唔著
又換唔到多粒代電
想問支腳架賣唔賣到?
到手

百記送個支腳架我用唔著
又換唔到多粒代電
想問支腳架賣唔賣到?

贈品果d 鳳爪冇人會要啦應該...
你冇問佢走晒d禮物有冇得平多一兩舊咩?
到手

百記送個支腳架我用唔著
又換唔到多粒代電
想問支腳架賣唔賣到?

我買個時佢都送腳架但我話唔要
之後佢自己跟多左粒電俾我
到手

百記送個支腳架我用唔著
又換唔到多粒代電
想問支腳架賣唔賣到?

唔想放係屋企
無呀
我買個時佢都送腳架但我話唔要
之後佢自己跟多左粒電俾我

你比現金?
我分期張單已經list埋有腳架所以可能唔比換
係咪要上官網down software同firmware?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞