Fujifilm討論區(25)新手發問請追post

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
唔知點解個view mode 好曚
清潔完都係咁

你係咪未較正? 有近視?
好耐無入黎 呢排靜左少少
好耐無入黎 呢排靜左少少

買哂機啦啲人
我仲未買
本身有 羴 12mm / 35.2
想入枝輕便tele xf56 /xf50 /xf60 呢幾枝點睇
主要係旅行 /捕捉下遠景咁 所以可以唔洗f1.2
清潔完都係咁

點知係咪未較正? 平時都就咁對焦就得
清潔完都係咁

巴打試下擰宜到較返正個evf
X-T20 Review by TheCameraStoreTV
有讚有彈

https://www.youtube.com/watch?v=pD-HMUTfhu0
點解我枝35 f2大量入塵
又話wr
有冇方法拎返廠抹
第一次用鏡咁嚴重 幾個月貨仔姐
用電筒照 幾十粒係裏面 得呢枝係咁
有冇方法拎返廠抹
第一次用鏡咁嚴重 幾個月貨仔姐

keep返張單
拎去荃灣整就得
有冇人知16-55 2.8 最低個價去過幾多

上年年頭買$64xx
用左幾個月$5800就放左 依家好後悔
睇完定焦d圖質,頂唔順支18-135
唔係支18-135唔靚,係定焦真係好靚

上年年頭買$64xx

何解要賣?

兩舊幾淘左個正版hand grip

有無Lin?? X-t1想加

http://c.b1yt.com/h.8ND52w?cv=fgPlZx1E6uE&sm=a17c88

Thx
清潔完都係咁

巴打試下擰宜到較返正個evf

唔該哂
應該係自己唔小心 HI左兩下
睇完定焦d圖質,頂唔順支18-135
唔係支18-135唔靚,係定焦真係好靚

支56輸俾sony支kit鏡重要係入門機

今日有食藥

上年年頭買$64xx

何解要賣?

個陣有16.4 35.4 562 覺得留支變焦冇用就放左

上年年頭買$64xx

咁平 水定行?星際買?

4寶買 水黎
( Show Blocked User - Joey123 )
咪再quote含撚貓啦好嗎
Btw 部xt20真係好撚食電 影個零鐘相已經冇乜電
已經淨係用evf同係咁熄機
有咩方法可以再慳電啲?定係用lcd會冇咁食電?
想問下xt2銀色係咪好缺貨?
早排行過幾間百記,so0同埋旺角肥花都淨係見到黑色
銀色冇實物,連價錢牌都唔覺有
不過我都係行過先望下,冇問職員
諗住過多排先買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞