Fujifilm討論區(25)新手發問請追post

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
點睇x100f? 有冇咩大伏? 聽聞支鏡用唔盡個新sensor?

1855 有執
行上去咁鬼攰 得幾張滿意
無長焦真係敗筆 有無巴打有新50230code可share
同埋想問夜景通常點構圖

巴打,邊個位嚟?

巴打有無得教下點tune,啲色好有feel

1855 有執
同埋想問夜景通常點構圖

巴打,邊個位嚟?

龍欣道 筆架山山頂附近
張相原本係炒的 較返高曝光 拉cruve高D對比 高光拉低暗位拉高
大概係咁
有無人有買過外置Mic俾富士機,睇中左Rode VideoMic,有無其他推介

利申: xpro2用家

1855 有執
同埋想問夜景通常點構圖

巴打,邊個位嚟?

龍欣道 筆架山山頂附近
張相原本係炒的 較返高曝光 拉cruve高D對比 高光拉低暗位拉高
大概係咁

唔知係咪同一個位,上次去筆架山差啲俾啲廢中推落山。我到左個崖位先,影左陣之後有三個廢中企埋落黎
我都想知, 係咪唔係所有eshop會員都有promote code

之前唔記得邊到睇到
好似要機身係保養期內先會收到? (我過保 無收到)
有無巴打證實下

1855 有執
同埋想問夜景通常點構圖

巴打,邊個位嚟?

龍欣道 筆架山山頂附近
大概係咁

唔知係咪同一個位,上次去筆架山差啲俾啲廢中推落山。我到左個崖位先,影左陣之後有三個廢中企埋落黎

係咪天文台啲觀測站下邊?
我尋日上到去一個人都無 任擺任set✌🏻️
我都想知, 係咪唔係所有eshop會員都有promote code

之前唔記得邊到睇到
有無巴打證實下

收到但而家冇貨,唔知點預訂

之前唔記得邊到睇到
有無巴打證實下

機身過保都有?

之前唔記得邊到睇到
有無巴打證實下

機身過保都有?

我保養未過 前排買左第一代 不過收唔到第2代既code
係咪專登嫁

【最新消息 - X系列可換鏡頭數碼相機用家專享優惠】
非常抱歉,由於反應熱烈XC50-230mmF4.5-6.7 OIS II 鏡頭(黑色)現貨經已售罄,下一批貨將會於稍後返貨。閣下可於eshop選取該項貨品進行PO預訂,當到貨時會由專人通知閣下。
如有任何查詢,請致電FUJIFILM客戶服務熱線:2406-3216。不便之處,敬請原諒。

【最新消息 - X系列可換鏡頭數碼相機用家專享優惠】
非常抱歉,由於反應熱烈XC50-230mmF4.5-6.7 OIS II 鏡頭(黑色)現貨經已售罄,下一批貨將會於稍後返貨。閣下可於eshop選取該項貨品進行PO預訂,當到貨時會由專人通知閣下。
如有任何查詢,請致電FUJIFILM客戶服務熱線:2406-3216。不便之處,敬請原諒。

屌 我連CODE都未收到
http://www.fujirumors.com/fujifilm-x-t2s-will-ibis-body-image-stabilization/

好彩忍手冇買X-T2
唔知呢部幾時出呢

x-t2有得減價了

幾時出呀,本身諗住下個月買,依加想xt2跌下價先
兩三星期內分批發出。
http://www.fujirumors.com/fujifilm-x-t2s-will-ibis-body-image-stabilization/

好彩忍手冇買X-T2
唔知呢部幾時出呢

x-t2有得減價了

幾時出呀,本身諗住下個月買,依加想xt2跌下價先

應該都要半年以上
有冇巴打已經預訂左枝50 230

訂咗,但佢訂嗰個介面好似冇得入code,啱啱睇連訂個位都冇埋

訂咗,但佢訂嗰個介面好似冇得入code,啱啱睇連訂個位都冇埋

屌 有無咁好賣
最快應該都要成個月先返貨

屌 有無咁好賣

1K有支tele,成像又唔差又輕,我都後悔冇入

富士D鏡真心抵玩 KIT鏡又正 大光圈都平人一截

屌 有無咁好賣

1K有支tele,成像又唔差又輕,我都後悔冇入

富士D鏡真心抵玩 KIT鏡又正 大光圈都平人一截

唉屌 佢個垃圾網無左我個機身保養record
幾日後去歐洲 50230應該要買水
想問起影雀影動物係咪要起碼400mm先夠?
你地講個枝50230夠唔夠?畫汁?
利申本身有1855 岩岩入左1024
仲想買枝定焦同長焦

屌 有無咁好賣

成個月ok既,還掂登記保養冇耐仲等緊佢個code
旅行影景加人,想入支1024
再加一支1855 定18135 好?
旅行影景加人,想入支1024
再加一支1855 定18135 好?

如果得呢兩枝揀,點都係1855用55焦距影人都唔錯其實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞