Fujifilm討論區(25)新手發問請追post

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
仲有無巴打放35 1.4?
telegram karl2814226

我部x100F買左一個月左右 銀色行貨 99%新
完全無時間去用 無出過街 放左防潮
放$8000送埋128gb sandisk卡
有無人會收?

有興趣搵我喇 盡量唔想係肥花放 好多乞衣

班乞兒完全可以無視,通常十個問價九個乞兒一個正常。
有無人會收?

有興趣搵我喇 盡量唔想係肥花放 好多乞衣

班乞兒完全可以無視,通常十個問價九個乞兒一個正常。

常見乞衣 低過出價一半再fast trade combo
有無人會收?

頂你唔早d出post

巴打做乜咁既樣

巴打放左未?
有冇人有update百記1024家下賣緊多$
百記啲富士鏡係咪有特價?

我問35mm F2做緊2980,用埋大貓張卡可以回贈少少
有無人會收?

頂你唔早d出post

巴打做乜咁既樣

巴打放左未?

係未既
新手買x-t2 kit set 好
定係 body + 1024 好

點解今個星期價錢貴過上個星期

無人答

無人答

kit set

無人答

kit set

10-24唔係好wide
定係成像唔太好?

無人答

kit set

10-24唔係好wide
定係成像唔太好?

成象好 但你有1855 後再試自己岩咩焦段會好d
而且只得一支1024 d相會好悶
1855 多樣化又方便d
話唔定你下枝直接入prime呢
想問如果買xpro2 要三支鏡

1. 16.4
2. 16-55
3. 56.2

主要影景+少少隨拍,用開x100
有無人會收?

頂你唔早d出post

巴打做乜咁既樣

巴打放左未?

係未既

巴打,我想要!!!立即狗沖,可以點聯絡你?
有無人會收?

https://t.me/wantx100f
巴打,我準備好,隨時可以交收
蘇0 35.4 衣家要$4000
想問如果買xpro2 要三支鏡

1. 16.4
2. 16-55
3. 56.2

主要影景+少少隨拍,用開x100

主要影景 應該1024 好過16.4
有無人會收?

https://t.me/wantx100f
巴打,我準備好,隨時可以交收

比你捷足先登添
想放16.4同35.4換16-55
有冇巴打有興趣接收?

巴打,想收35.4
想放16.4同35.4換16-55
有冇巴打有興趣接收?

巴打,想收35.4

Sorry,hold緊俾另一位巴打
T1用家
想轉玩pro 應唔應該等下代
用緊pro2巴打覺得部機點
有咩缺點咁
T1用家
有咩缺點咁

T10 上 pro2
操作上要適應
viewfinder 要適應

如果無ovf/ ringefinder(偽)既偏愛,不如上T2
T1用家
有咩缺點咁

T10 上 pro2
操作上要適應
viewfinder 要適應

如果無ovf/ ringefinder(偽)既偏愛,不如上T2

exactly, 我由t1轉pro2再轉返t2,
ovf係幾好玩,不過唔precise,轉evf又會覺得細,同埋flip (mon) 到用時方恨冇.......

但係pro2所有制都喺右手好鬼正❣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞