Fujifilm討論區(25)新手發問請追post

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
啱啱買咗xt20 + 1855

幾錢呀 師兄

其實都諗緊xt 1/2/10/20點揀好

百老X 8390 送多2粒電同一堆野

邊間百老x 問左成個星期都開8990 有間仲話無晒18-55

MK 近h&m
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

我附近個間無x-t2現貨所以要訂
X-t20就有得即買

訂要幾錢?
mk cash $9990咋喎
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

訂要幾錢?

我連kit買 12980 好似係
落訂最低要兩成
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

急用點解唔出旺角買?

近排都唔得閒...

幾錢呀 師兄

邊間百老x 問左成個星期都開8990 有間仲話無晒18-55

MK 近h&m

要現金價?有無得用渣打優惠?

幾錢呀 師兄

MK 近h&m

渣打計完優惠 79XX
(今日同fd用渣打買
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

訂要幾錢?

邊間?
知唔知kit幾錢?

幾錢呀 師兄

MK 近h&m

渣打計完優惠 79XX
(今日同fd用渣打買

係咪有咩暗號要講
問極都89起
肥花做緊8080 cash
仲掙扎緊 買唔買舊Booster

申:XT2
用緊 x-e2, 成日心思思想換 x-t20 ...
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

訂要幾錢?

邊間?
知唔知kit幾錢?

星仔om店,
果日唔見佢有kit set賣

未有booster而又覺得performance夠做嘅話咪唔駛買住,反正add on黎,幾時買都得

淘仔見有$1499人仔好似幾吸引
有無人知x-e2 而家大約放到幾錢?
同埋邊到放好?

未有booster而又覺得performance夠做嘅話咪唔駛買住,反正add on黎,幾時買都得

其實點先用得著

影啲好快既野
影人相順手啲
想電力持久啲 ?

其實點先用得著

影啲好快既野
影人相順手啲
想電力持久啲 ?

我反而貪佢可以同時叉兩舊電

利申未買

其實點先用得著

影啲好快既野
影人相順手啲
想電力持久啲 ?

all of the above,
再加連拍快d,
4k影耐d,
個evf frame rate高d...
以上我都未有需要,
所以我都未買

不過頭先出mk諗住買mhg-xt2,
老百會賣1k,星仔全棟冇貨,
om店報$850留咗電話俾佢,
最快要下個禮拜先到...

另外星仔白底紅字舖賣行貨body cash $9980
比左錢
佢話聽日就拎到貨
比左錢
佢話聽日就拎到貨

congrats
諗住聽日訂
不過唔知趕唔趕得切

有d咩要訂?

X-t20就有得即買

訂要幾錢?

邊間?
知唔知kit幾錢?

星仔om店,
果日唔見佢有kit set賣

問左$12200,貴過肥花cam2

幾錢呀 師兄

MK 近h&m

想買部fujifilm 隨身機
X70係咪一個好選擇

X100t太貴
Sony rx100m3/4/5 唔考慮
本身用緊a6500
但有時直係想直出 唔想下下入Lightroom

幾錢呀 師兄

MK 近h&m

上面巴打話扣埋credit card discount同回贈先7990 喎

幾錢呀 師兄

MK 近h&m

上面巴打話扣埋credit card discount同回贈先7990 喎

今日問左 都係話8990 未扣渣打
差咁遠既

我用圖片答你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞