發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
岩呀

你自己冇證明自己做,就無資格笑人

我用你d 回力鏢都用到悶
你柒完未
喺連登講野,係冇必要證明自己做過咩野
我知呀,見你咁厚面皮我一早跟左你啦

但係我話連登仔有做你就要我證明

屌你老母咩
佢係

我冇叫過你證明任何野,我指係指出你講大話,明明自己冇證明過80%,就話自己證明左
Doggy真係乖,識跟主人
你唔好咁啦,癲夠啦

一定係等核彈射到嚟爆咗先出核襲擊警報玩疏散啦

香港返工同炒賣個班人即=攪革命即縮入老母塊西你上先 返工食黃店 ig派嬲 被罷工有事人血移民5+1個班閪人lo 港豬/港畜不論起香港定外國最叻食人血freerider 貪生怕死
on9 我係話證明你d 建議冇用呀
我幾時話80% 係證明左,傻鳩到你

屌你白卡字都唔識睇學下扮軍師
佢點做軍師呀佢弱智㗎

佢七個ac 都俾我ban 柒曬
睇得出啦
叫人唔好戴口罩唔好打針就抗爭左

但自己證明唔到自己冇戴
仲有呀doggy, 終於肯搵主人去撚你啦?

樓主真係慘,竟然俾你依d on9 仔同佢同調
唔緊要呀,你覺得冇用咪冇用囉,咁你唔好再問人建議啦
佢緊係唔洗戴口罩啦做隱青留喺屋企洗乜出街帶口罩呀?
係你自己跟住我炸wor ,真係乖,陣間獎你含多次狗撚
係你跟住我咋嗎

你睇下邊個應邊個先?

傻閪

我吊你癮你又忍唔住覆我

正柒頭
冇話抗爭左,只係話呢啲咁簡單嘅都做唔到,就唔好問人攞意見,因為難嘅野你班兒登狗唔會做到,例如:一遇襲就自衛還擊、幫拖
邊估到,原來del ac 都可以撚到狗
https://lih.kg/2653781

你入嚟依到啦置頂嗰條友就係佢
有班兒登狗上年覺得,自己十點喺窗口吠兩句光時口號,就係搞緊革命
Mirror係黃都係本世紀一大笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞