發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
連登咁撚多五毛打手分化撚傻閪下 都興幸個post正負評都只係差一二百
以前世界相對簡單既時候 民主化都要搞左幾十年先成功 而家世界變得咁複雜 先得一兩年就係度叫哂春屌哂鬼

睇正經post係要用腦既
樓豬呢啲19/20年仲係P牌仔 日日出廢post既網軍 算吧啦
希望你老細共產黨年尾有花紅分比你 黎緊過肥年啦
和理非25仔 港豬藍屍freeride中剷 : 監留比後生同基層坐 人血移民5+1留比佢地自己退休 免費民主
醒目港豬 :狗咬手足IG派嬲 返工食黃店 被動式罷工 35+ 有事人血移民 而加玩埋打針返工 嘟安心
搞幾十年同無再搞係2回事喎,我都希望有生之年見到香港民主化
35+ 係咩嚟
移民?
有冇人覺show委任證單野其實好撚大獲?
https://lih.kg/hRbaNT
#2 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
有冇人覺show委任證單野其實好撚大獲?
https://lih.kg/hRbaRT
#6 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
又係一堆可以點你有咩高見
任何人種想追求自由一有香港人存在 一定被拖累做奴隸南亞人都識集體罷工 港豬識打針返工
連登仔:消滅極權
連登仔:新自由主義有咩問題?
無架 永遠公佢地贏字你輸 仲要拖累埋你一齊仆街
而家香港仲有幾百萬人打針,用安心出行,準時返工交稅爭取緊,香港人加油
秒撚左, 一認真討論幾句即刻覆唔到
接受唔到只能夠離開,唔離開就要接受呢度既變化,係好現實大家咩都做唔到,如果仲攞住2019年未有國安法同疫情既心態去生活,只會越黎越邊緣,自己接受到咪做囉,人人條底線都唔同
Btw 陳梓維宜家返緊咩工
嗰d人心無變呀,有志者事境成,所以嗰啲只要繼續返工抗爭,安心出行抗爭,香港就會見光,佢地做緊了安心c 返工c
五大訴求缺一不可,朝九晚五遲到不可
連登仔不嬲最中意以偏概全架啦 屌人地就叻 俾人屌先識得發現
都無話佢地嘅願望有變,佢地生活模式有變咋嘛咁嬲嬲做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞