發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
發覺香港人條底線都幾有彈性
https://lih.kg/vrNwtqX
#670 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

樓主,有條傻閪話我係你分身,你點睇?
咁即係你做唔到啦,所以一早就話你條傻閪問黎都多撚餘
咁你有冇份講「革命」?
宜家香港人同中共一樣囉大家一樣低賤
從來連登仔係最仆街 叫左be water都仲有班熱血撚叫人送頭
唔通香港冇人支持暴政?幾多人支持強罩令?!
咪係,一開頭個個都企硬話唔打針,點知而家變咗唔肯打針嗰啲先係唔正常咁,仆街喇屌你老母
你叫得「手足」就你自己諗埋啦,個撚個都叫聲「手足」,就好似play boy咁,係女都叫女友。
人地就係唔想認同中共一樣
但係做D野又係一樣
當然有問題啦,天真、打飛機就係問題!

革命就係會流血,既然怕死,就唔好打哂飛機,人吠「革命」,你跟住吠!
你都on 9,點解我要幫你諗埋交通安排?嗰個係你手足,唔係我手足
駁唔到 好嬲好嬲
到示威者有槍人地咪名正言順開槍掃死你

19年幾十幾百個圍一個最後都無事 ,點解你地會覺得有槍你地就敢開?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞