發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
你望下乜野屠龍小隊就知啦 ,網上兇狠喊打喊殺就叻,果時連登咪一大班人係又開post又留言話要劏要殺

你話未來既野講黎無用 咁你既第時有槍就話到事都係ff一廂情願黎既姐
黃絲都無犧牲一切既決心,梗係輸到仆街
食下黃店打下抗爭飛機咪算
我點醒你唔好ff姐
你夠膽還拖就叫革命啦,但每次黑警打人,示威者只識拍片影相,而唔係幫拖,搞閪革命咩
黃絲肯搏到盡就唔會攪成呾
你logic係自相矛盾
遲早屌黃雞都係抗爭
咁你冇問過當事人,又憑咩鳩up?
樓主超敢言
香港人連基本唔做政府工罷睇viu都做唔到
講骨氣真係得啖笑
你鳩up 2百萬示威者諗咩tim啦,你問過2百萬個當事人?咁你憑咩話「有槍已經夠壓制」?

定係你想收返句說話,唔一定要問當事人?
我冇話過要問當事人,係你話要問當事人,咁你問完當事人先好吠啦
正傻鳩,咁我想問下你 係咪個三百萬人你2021年先學識點用Google?
少年,你太年輕了。你以為這個論壇上真的有那麼多人回覆你的帖子?其實都是我一個人回的,不然我再換個ID發同樣的話給你看。

呢篇野d frd 嚟, 條友on99
ac 實有新有舊,唔知講嚟jmg
我話撚得知你要生活定要養家,你有你嘅兩難,同你有無付出無撚關係,你嘅情況同你有無抗爭都唔撚關事,話可以點可以點,屌你地quit 咗港資中資工再講啦,唔撚係以為自己19 年有企喺商場嗌過口號就係反共烈士,有抗爭光環呀嘛,你哋只係喺安全情況底下,跟潮流出嚟出嚟鳩叫嘅人,話就話時代革命,屌你用口嗌口號都係革命嚟㗎?而家叫你quit 工,唔堂食就真係為場運動付出啦,咁你地做咗未???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞