發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
香港人適應力最強 奴性基因
咩狗屎垃圾都硬食
香港人廢柴
個個都屌地產霸權
原來個個都想買樓成為霸權
你話要問當事人ma,你既然問唔到當事人就係鳩up啦
啲傻閪最叻打飛機

唔夠人講就屈人係五毛

當冇人和應樓主,佢地就會吠:「你睇吓,呢度都冇人同意你(樓主)」

當有人和應樓主,佢地就會吠:「樓主又開分身!」
樓主做過啲咩?
連登開po 批鬥
親,你今日的工資超過上限
啲人成日笑鳩黎生,其實我睇唔出佢地同黎生有咩分別
你咪一樣問唔到當事人,咁點解你要鳩up?
即係當黑警打人嗰陣,成班傻閪唔幫拖,只影相拍片就叫搞緊革命?
即係你自認鳩up啦
我一直都否認鳩up呀,係你自認鳩up
咪講左答你唔到,因為我睇左好多書,冇可能記得哂所有睇過嘅書
條女跳樓撻左落地都要顧住自己走左光露patpat
https://lih.kg/2771761

你都冇問條女,你又鳩up啦
次次都有幫就唔會俾人捉啦傻閪,現場有幾十萬示威者呀
條女跳樓撻左落地都要顧住自己走左光露patpat
https://lih.kg/2771761

你都冇問當事人,你鳩up又一例子☝🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞