發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
又係呢d blame the victim言論

唔話政府話市民

發覺一有強推政策個幾日就會有好多呢d post

各位小心分析喇
咁都唔講得就無野討論啦,唔通每日喺連登開po 話支爆啦支爆啦,po 下大陸d 柒頭新聞就反咗共咩
唔檢討自身,又點撚樣抗爭
講底線點同中共比呀
始終芝麻種為主,底線紅線乜線都只係黐線!!!
down 安心出行,打針,直落唱k
日日出街食飯都勁多人, 感覺好悲哀, 個個掛住食都無理在囚手足
一直都係一班弱智打飛機 佢地吹到大一大 但能力唔到 戰略戰術評估都差 輸到一楝都無仲學咩人講底線
咁victim 做野未,定係等緊上帝出手
你冇否認做緊人民鬥人民,直接bye bye
點都比唔上共产中国啦,武統台灣條紅線簡直係國際笑話,中華民族嘅恥辱
開始聽到好多人講想快啲番上玩既說話
所以我一開始指出你 sampling 有問題,你見到連登幾個post 唔代表底線郁咗,因為可以出自唔同一把口

而呢個政策推行亦唔係我地可以控制,暫時只能揀食與唔食同食少啲,希望過多一排大家睇到食肆死晒而收回政策,呢樣就要靠大家了
咁你做野未呀
上嚟開post 當做野?
樓主講得好好!
下一步應該點做
人民如果係做得唔好,批鬥有咩問題,唔通話你食黃店好好,goodjob 咁先唔係五毛?
真...但都唔知自己既骨氣,可以影響到其他人咩?
點同香,港人相處,或者點應付?
我準備移民抗爭了,黎生加油,搵多幾舊
呢個想畀十個正皮
短短20個回覆,就有齊五毛、PR、帶風向、反社會、極端主義、憤世、香港狗隻等等,呢啲完全無任何作用嘅情緒勒索撚,低級、垃圾、弱智,你呢班人收錢又要咁低賤,錢都係得少少,唔收就走出嚟柒吓柒吓。

咁憤世咪自己做囉,上連登吠有撚用咩,係咪出咗單黑警出委任證嘅post要嚟帶風向?

估唔到仲有啲社會垃圾出埋呢啲post,喂,無作用喇,收皮啦。
樓豬又想水人送頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞