發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
咁按你logic,你憑咩話「有槍已經夠壓制」?你係當事人?你唔係佢地點知?

你話你自己係咪雙重標準、人格分裂?!
唔係我想點定義,係你自己本身用詞不當,武力同暴力都唔識分
本身個中文就係咁解。我話I go to school on foot,即係我行路返學。係句英文本身咁解
咁你即係雙重標準、人格分裂啦
你話「有槍已經夠壓制」已經係鳩up啦傻閪
本身就係咁解,我冇深究根據邊度
睇書、學校學返黎
但你承認自己鳩up,我冇承認過
你仲係連登 9 up 都係已經係無底線

起碼坐緊監先好同人講有底線啦 垃圾
我睇左好多本書,我冇可能逐本書講返哂出黎
我冇話我要按你logic,我係話你用你嘅logic,你就係鳩up
我點解要根據?係咪喺連登講每一個字都要列明根據?

你剛才講「根據」,喂,唔見你講吓「根據」嘅解釋?你仲要講埋你個解釋嘅根據wor
你用你logic, 咁你咪即係自認鳩up囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞