發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
就算我無做野,都唔代表你地有做過野,以為自己唔做野唔出聲就唔係港豬?共產黨最鐘意就係你呢d "咁可以點" 嘅綿羊仔
咁早立稻草人
岩阿
你都係一樣
Sorry, 就係因為無彈性頂唔撚順港豬藍絲批鬥撚,
所以移埋民

你想大家有咩可以做?
不如樓主你俾下建議唔好淨係point out 你既意見?
樓主acct好新下
由佢地啦 上年開始見d人咁中意防疫就知搞唔掂 省番啖氣暖下肚算
強國人比人恰會去自殺式襲擊人,eg 有個細路喺巴士係咁踢個大人,個大人直接捉起個細路係咁掉,香港人夠唔夠膽先
睇試當真,mirror果時就知,幫哂中資賣廣告都重要死撐屌返其他人五毛,撐果d post全部幾萬upvote就知就得啖笑
呢啲真係仆街
自己抗爭係抗爭,其他人就唔係抗爭
帶隊打針唱k 會多d 人喎
樓主講真話都比人屌 樓上啲回覆同小粉紅有咩分別
試下係晚士屌柒個廢老大聲講電話
講完都唔聽要趕佢落車
佢唔落唔準司機開車
你睇下架車啲人會唔會屌到條友仆街鬧佢咁多事咪由得一講電話
香港人係咁自私
咁你做咗啲乜
唔係你想點
而家有得安安穩穩睇mirror 食m記已經好好啦
努力做條躺平既韮菜

用另類手段安全抗爭

因為社運呢條路已死

而家時勢係Join唔到猜Nazi
就要入集中營
最後點解放大家都明…

G爆進行中
躺平睇好戲

只係過程好漫長同痛苦
無錯,我係垃圾,但我想講嘅係你哋都係垃圾,唔好自以為高尚,乜撚都無做過走出嚟講,"你有咩意見" "咁可以點" , 從來無可以點呢樣野,係睇你會點,你肯點,當初政府夠話唔可以遊行啦,出嚟遊行嗰啲有無上連登話 "咁可以點" , 佢地咪一樣走出去上街,你地班撚樣除咗香港gdp之外又有咩貢獻呀
絕對認同,拜金冇骨氣怕死
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞