發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
https://www.facebook.com/groups/880290942818017/posts/1038179903695786/?comment_id=1039228163590960
等你早日對香港人心死,根本上面班小粉黃就係有份乞錢果班

樓上喺度吠嗰班,講緊你地呀
講經咩屌你老母
當年醫護罷工 叫大家一齊擺 你又做過啲乜 連登仔又有幾多人做過嘢?
依家唔打針唔用安心就講撚到自己幾撚偉大幾撚型
你地真係咁偉大果陣一早成左事啦
成日話香港人廢無底線
係呀 係事實 但你自己一撚樣㗎ja
如果當年九月受左撤回條例

十月一齊慶祝國慶煙花肯定咩事都無

被人一句 "形勢大好" 衝昏頭腦去盡,雖然講呢句位人兄都坐緊監。
比人知你冇底線 緊係一踩左踩
香港人肯定係最自私最無骨氣嘅種族
https://www.instagram.com/armchanneltv/p/CXNz2tJprJr/?utm_medium=copy_link
樓上呃飯食屈毛要數據證據嗰班閪仔自己睇
話我以偏概全,帶風向,五毛嗰班柒頭,你要嘅野喺度,躝入嚟掰大對閪眼睇清楚

而家唔撚係大部分人做咗順民,忘記抗爭呀 屌你老母,呃飯食死全家
連事頭婆都唔畀BNO你哋班魚毛, 講西咩
手足贏緊港共40:0
有送車司旁聽司寫信司
又有連登手足留言respect
又有移民手足係英國打國際線
完勝
今生只嫁勇武巴
笑撚死我
唔知香港人金魚記億得1星期
上面呃飯食嗰班唔係咁講喎
咁嘅野都講得出嗰啲真係人唔笑狗都吠
支持樓豬
錦鯉有乜高見同無得揀個班人
都係比呢個post講中
好嬲好嬲
樓主網上抗爭係威嘅 你講嘅都係事實 講事實的確係冇人駁到你 不過講完又點呢 香港都唔會有得救
幣在樓上係你想駁我,明明自己比人講中又唔肯認
講真
真係做實事既人
一早倉底見
至於二百萬人入面有幾多人係跟風
心照啦
香港人
成個抗爭都係雷聲大雨點小
咪係囉
其實香港人應該要好似家人咁相處
試問你移民咗去第二個國家
如果你遇上自己嘅同鄉
用返自己熟悉嘅語言傾計
係一件幾咁美好嘅事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞