發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
你自己既地方你咪自己抗爭飽佢,問人地囉意見把撚,唔怪得香港警察話你班垃圾係天荒夜談 
笑撚死,粉黃問完有咩高見,另一個粉黃衝出嚟話關你撚事
依班仆街真係同支那班小粉紅一樣劣種
缺一不可 比人試左 其實缺一也可

收左皮啦
無比建議,就問有咩高見,講完意見就話你以為自己邊撚個
又扮最激同最溫和嚟分化

所以 細佬好支 一人派發一條電子腳獠
你班弱智on9要光復香港咋,問人地囉意見做乜柒,不如你訓係度等上帝救啦廢人
而家好似唔只缺一
比咗建議啦,咁你做未
習近平養住既鄭州mirror夠係黃,佢本人一定仲黃,手足唔割
衰過支那都講得出
都講左理大要人
係你班人死都唔聽
唔係宜家建左國啦
好過班虛偽廢人俾支那屌打仲要扮抗爭英雄 睇見就柒
樓主都冇話自己係抗爭者,佢可以係共匪架,不過人地係用勝利者姿態恥笑你班自欺欺人既東亞病夫姐
樓主PIN this,ccptoy小粉黃average就係依隻
19 年嗰陣見到咁多同路人企出嚟覺得好感動,見證咁多人道災難又覺得好傷心,見到好多手足犧牲就更加痛心。到今時今日,當年嘅"同路人" 而加只係同19 年前嘅香港人無分別,吃喝玩樂,準時返工,政府講乜就做乜,好似完全唔撚記得返生過咩事,手足坐嘅坐,死嘅死,流亡嘅流亡,嗰啲"可以點"就諗緊用安心出行食咩lunch 好。
之後上連登發現被我講中咗,就開始屈毛屈帶風向,一係就"無得揀", "你有乜高見" . 我講野大聲?你班撚樣搵藉口仲大聲呀
屌晒你地老母
其實唔係俾人講中點解會嬲
香港人不嬲自撚私
口屌罷鐵係想人罷
自己繼續
水鳩自己人最叻
多謝師兄開POST,成個post真係一路睇一路笑到噴水
成班無恥無賴賤人廢人黃屍以為自己真係有得同中共玩
講賤你班香港人都夠支那人賤既,講拳頭就算啦
睇見你班垃圾廢到貼地,仲要鍵戰死撐果下真係好治癒
19 年呢d 撚樣就涼住冷氣水人出去,而家就繼續做返自己,淨係識提老豆老母,呢d 垃圾真係唔死都無用
黎生真係行得好前
黎生只係比上面屈毛屈帶風向嗰班嬲嬲豬更加敢言,更肯面對現實嘅港豬,上面嗰啲係自欺欺人嘅港豬
娛樂吓算啦,香港一早就冇得救,19年果次已經係最後一次有有骨氣既香港人企出嚟,死剩既有邊個唔係賤種懦夫,係死撐唔認姐
如果ching兄你知道有班「小朋友」兩年嚟仲搵緊家長請食飯囉錢駛,你應該會嘔血
我知以前有"助養"呢樣野,無諗過而家仲有,雖然有都唔出奇,上面屈毛屈帶風向嗰班撚樣應該就係呃飯食嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞