發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
大把人準備,已走移民又唔講

今時今日,仲想同無法無天港共鬥??
害人去送死
講下白票都話拉. 點玩.
依家中共玩自爆,走得就走,
唔走得躺平最實際.

如果你信香港經濟,生活質素越來越差
你信中共遲早要香港人, 預先伸請先可出外(封關)

為你自己未來著想, 走得好極快走.
無謂同中共去死.
咩叫外資?可唔可以解釋一下?
成間企業上至董事局下至清潔保安同資金100%都係歐美或韓國日本?

有冇例子?我都想去黃色企業工作,想樓主幫手介紹下
邊間咁cheap
咁你做緊乜?
幾時班軍火返黎帶頭衝?
想回下啲香港人好輕講一句
「錦鯉有乜糕件?」

下下問人有乜高見
DLLM用下自己個閪腦諗吓啦!
我想講原來喺香港地黃人真係易做
閒時屌下啲高官,作下鳩歌打下飛機
嬲嘅時候又去掃下安心碼食黃店
配合政府又要貞節牌坊
等緊樓主介紹
在線等
香港人走精面最撚叻
又想達到目的 又唔肯犧牲
仲有面自比猶太人、波蘭人
人唔笑狗都吠
咁香港人係咪求仁得仁?
打針,逼鳩人戴口罩,食M記,撐龍門,睇國父劉,明知35+唔得都要搞
我上面呢d係真話
你話樓主50步笑百步 我就問番你
你睇唔睇個現實先
香港人係味真係冇野做到?
你漏咗完全唔搭黨鐵、每日 share 法庭新聞同埋做送車師

呢條係「滿分線」,唔係「底線」喎
你次次默書100分?
小心又有人問你有乜高見
我就無乜高見㗎啦
呢班人咁鍾意用出殯
用鬼機又以為自己好醒
哦 自己做野唔使同人講既 我一向都係咁認為 冇必要迫人做 要做港豬你自己決定 反正香港冇得救 可以沉既快d沉就好
大既都咁彈性,做細既當然要學

想話 頂唔順既 已經移民走左、或準備走
留得係度既都預左要有彈性
錦鯉有咩高見呀?
你話 大家底線都好低好彈性 大家都一樣
我就同你講 唔打針(除左番工俾人逼) 唔食n記
唔逼鳩人戴口罩放上網公審其實都好容易做到

你睇清個現實先 唔好因為做唔到 之後d人講既人篤中左就發髀氣
block 上一頁
真,d商場多返晒人,元氣美心一樣排晒隊。
話口未完又一條唔用腦又懶嘅黃人
DLLM下下又有乜糕件?用下你個閪腦諗下啦~
唔識就去睇下書,自己係個腦preview下事情發生有幾多可能性啦
香港人係咁,唔啱聽唔會試吓了解咗先
總之自己諗自己做嘅就最啱,其他人講得唔啱聽就即落閘,再唔係就屌人分化又熱狗又盛
收皮啦,你番工條路係政府起,你用佢條路即係endorse政權,你唔移民深山靠種田打獵為生扮乜撚嘢黃?

利申做緊,而家上網部電話都係我掘礦自己砌嘅
呢度好多人都要出街食飯㗎
點可以唔用安心出殯
好大犧牲㗎
係咪以為自己好撚幽默
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞