發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
樓主會叫你睇pin
有問題就可以問佢,佢見到同得閒就答
啱呀 最好做埋篤灰狗篤哂啲黃絲出黎
醒唔醒同有無原則係兩件事
依家唔用出殯係咪會死?
咁你為生活放棄咗原則有咩資格企係道德高地笑人?
只少我唔用出殯我生存到喎
有鳩笑佢?係樓主中二病發係到開埋啲廢post
廢得過你個句唔「唔用安心出殯以為可以救港」?
樓豬講事實都要比你哋班順民屌
乖乖地用安心出殯去食飯啦
咁你咪繼續傷春悲秋係香港做地底泥囉
等等 降緊自己條底線!!
仆街死啦風向撚,出得一個post. 因撚住支爆爆撚死你冚家吖!
我過得心安理得就俾你話我傷春悲秋
唔用安心出殯食飯就要係香港做地底泥
邏輯大師
到時要搵工, 無人得閒搞革命
無錢移民, 無槍無炮, 咪唯有做住順民, 真係好似死守poly班友咩, 聰明人要識走位be water.

到我哋搵夠錢就拜拜你條尾, 香港未來只會停步不前。
係你自己話放棄哂返工 食飯 娛樂
成日自打嘴巴, 講黎聽下你做緊咩工咁巴閉?
係有底線既就拿拿淋搵夠錢移民好過啦
講得好岩, 唔通好似上邊位晴朗BB咁
叫外賣已經係啦
咁多人裝安心出行就知咩事啦
E+風聲係2035前
要北話殘字轉做XG官語…
香港都只係開心變番條漁村

否極泰來…
活於亂世只能見風使舵

救香港
唔係我哋能力範圍內

做到問心無愧就可以

Blame你老母,人地係explain同illustrate咋,字同語意都唔識、邏輯又冇,你班黃屍去含撚啦
人地點解做野? 依家係你地話要光復香港咋
其實blame the victim 真係俾人用到爛
負評係因為佢地黃屍理虧,而理虧既黃絲又佔主流,駁唔到咪留低負評囉
依班垃圾永遠都係「咁你有乜高見」、「本土文化賺藍養黃」同「唔打針、唔做納粹公墓員通你養我呀」,講嚟都sign氣,咪尤佢地留係香港等支那人將佢地殺清殺淨,臨死果下咪嚟懺悔,never too late!
點解你會覺同樣係支那種既香港支那人會唔同啲 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞