發覺香港人條底線都幾有彈性

1001 回覆
1856 Like 1029 Dislike
你用個「你」字覆緊我喎聰明豆
幣在樓上係你想駁我

想駁我,用緊語音輸入,有時有啲偏差
咁你有咩膠見?
香港人條底褲有彈性
黎生 Freerdie爭係識拖後腿 通通拎去打把啦
爬文啦柒頭,上面咪講咗囉

樓豬屌完你endorse政權,再建議你用另一個方法endorse政權,有唔明去問google,你想佢有咩膠見
起底,封鎖,上一頁
大把人仲罷睇緊TVB當抗爭
香港人加油
唔接受咪唔好堂食囉,但出面排能晒隊
咁兒登仔唔好咁人格分裂去笑中國人啦,以偏概全嘛
香港只識打飛機,口講「革命」,但見到狗唔敢還拖,咁革咩命?俾黑警革左條命就有
連登有咩反共話題呀傻閪?
兒登仔係人格分裂,當佢地笑中國人嗰陣,又唔見佢地話自己以偏概全
當日民間唔好屌人唔戴口罩,咁政府推強制口罩令,安心出行都會難啲。有份屌人唔戴罩嘅人都係幫兇,係自作孽
岩,虛張聲勢=打飛機!

口講時代革命,但唔敢對狗還拖,仲唔係打飛機?
幾時開始食玩瞓屌=抗爭?
同猶太人爭9條街
講真本身仲有40年俾我地準備,就算係10後既都仲可以讀埋個大學degree去申請海外高薪工作,就畢業既到時fg 50k 2047移民即刻可以享受退休生活,返緊工既可以炒多幾轉樓,賺返個幾百萬再走。
依加上千年輕人坐緊政治監,97後既冇錢走,想走既又冇時間準備最後做難民返牛工。

但我諗現況應該係大部份人想要既結果,唔係點解一直旁邊有咁多人勸住仲係唔識變。

不過都發生咗,依加唯有學習下點做個聽話既港豬。
其實兒登仔冇資格問呢條問題,話明革命,咁要做咩?總之怕死就唔好打哂飛機講「革命」
兒登仔笑港女係雞嗰陣係咪人民鬥人民?

兒登仔笑人就得,人地笑返佢地就唔得,咁係咪人格分裂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞