Cities Skyline自由度最大建城遊戲(2) mass transit

1001 回覆
40 Like 0 Dislike
想問下巴打,natural disaster 可唔可以好似上帝模式咁自己放d災難出黎

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

原來可以放淡水出口位黎整運河 我之前仲狂整地形 將d水流入去 白癡左
原來可以放淡水出口位黎整運河 我之前仲狂整地形 將d水流入去 白癡左

而家都有唔少運河公園可以用 效果都OK

有無圖睇下,唔識用

有無圖睇下,唔識用

我整左個運河俾,俾D污水排落

唔會滿
想問下巴打,natural disaster 可唔可以好似上帝模式咁自己放d災難出黎

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

"剷"果度有一頁係粒殞石咁既野

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

巴打我唔見有

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

巴打我唔見有

印象中係收係消防果頁

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

巴打我唔見有

印象中係收係消防果頁

消防果頁係起防災難既野

係右下個剷入面

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

巴打我唔見有

印象中係收係消防果頁

消防果頁係起防災難既野

係右下個剷入面

第一張圖我禁左個剷都唔見有
我開左random disaster
巴打唔該我想問上kinguin買唔買個buyer protection會唔會中伏架
巴打唔該我想問上kinguin買唔買個buyer protection會唔會中伏架

我買過4次,冇用過個protection,未中過伏

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

巴打我唔見有

印象中係收係消防果頁

消防果頁係起防災難既野

係右下個剷入面

打風最好留係呢到玩C:S
打風最好留係呢到玩C:S

今晚整東京,聽朝飛東京

可以玩爆水庫

我仲想自己放閃電bbq

我想問點禁,我搵唔到

巴打我唔見有

印象中係收係消防果頁

消防果頁係起防災難既野

係右下個剷入面

我係咪無得救
update下先

update下先

八號波開左張新圖打左八個鐘 聽日仆硬街了
update下先

你個map其實係咪都係hong kong?定係你自己build
update下先

你個map其實係咪都係hong kong?定係你自己build

好癲

巴打我唔見有

印象中係收係消防果頁

消防果頁係起防災難既野

係右下個剷入面

我係咪無得救

無買dlc
想問下各位如果唔同區用唔同style嘅大廈會唔會好怪
想問下各位如果唔同區用唔同style嘅大廈會唔會好怪

個人認為唔會
香港都係一忽忽
你咁樣係反映現實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞