Cities Skyline自由度最大建城遊戲(2) mass transit

1001 回覆
40 Like 0 Dislike

我想問吓after dark dlc有個咩特別

有踩單車/單車徑 有巴士總站 有悠閒碼頭 有國際機場 etc

仲有的士狗

買咗snowfall同mass transit
入埋手係唔係好啲

睇你個名都應該係鐘意巴士
買啦
不過好似完咗sale

HE7601...無估錯應該係白板豪黎

第一眼以為係真
我想問吓after dark dlc有個咩特別

有踩單車/單車徑 有巴士總站 有悠閒碼頭 有國際機場 etc

仲有的士狗

入埋手係唔係好啲

買啦
不過好似完咗sale

得好少香港巴士asset
好想要 DA LA 嗰啲

仲有的士狗

入埋手係唔係好啲

買啦
不過好似完咗sale

我今日試過down左d b777 同日本巴士asset
但係只係得飛機嗰邊變咗
巴士嗰度仲係依舊不變

仲有的士狗

入埋手係唔係好啲

買啦
不過好似完咗sale

試吓自己整囉
我都想試吓自己整sp1900
不過唔知點

仲有的士狗

入埋手係唔係好啲

買啦
不過好似完咗sale

試吓自己整囉
不過唔知點

咪有SP1900囉, 冇其他 IKK train 啫

入埋手係唔係好啲

買啦
不過好似完咗sale

試吓自己整囉
不過唔知點

搵唔到嘅

入埋手係唔係好啲

買啦
不過好似完咗sale

試吓自己整囉
不過唔知點

搵唔到嘅

我同你個Workshop唔同? 一search就有喎
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=939698536
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=939761554
#510主要列咗堆鐵路列車asset嘅作者, 都有幾個係巴士為主嘅
有咩靚既交通工具推介? 唔想成日都搵完d mod又撞到9彩

Asset撞?

作者:
多種:
Windows 3.1 (Captain Picard)
DanDeKalb
鐵路:
Ron_fu-ta
REV0
Acc3ss Violation
AleX_BY
bsquiklehausen
Tim The Terrible
BL4CKST4LK3R_
JSF-1
[Delta ²k5]
benbanderas (Comeng: Melbourne tram Z-class ~= HK NWNT LRT Phase I)
巴士(包括小巴):
D3S
nekote
Ishikawa | LM

Asset:
Enviro400
Leyland Olympian

排名有分先後

[edit]
有咩靚既交通工具推介? 唔想成日都搵完d mod又撞到9彩

Asset撞?

作者:
多種:
Windows 3.1 (Captain Picard)
DanDeKalb
鐵路:
Ron_fu-ta
REV0
Acc3ss Violation
AleX_BY
bsquiklehausen
Tim The Terrible
BL4CKST4LK3R_
JSF-1
[Delta ²k5]
benbanderas (Comeng: Melbourne tram Z-class ~= HK NWNT LRT Phase I)
巴士(包括小巴):
D3S
nekote
Ishikawa | LM

Asset:
Enviro400
Leyland Olympian

排名有分先後

[edit]

THX

試吓自己整囉
不過唔知點

搵唔到嘅

我同你個Workshop唔同? 一search就有喎
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=939698536
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=939761554
#510主要列咗堆鐵路列車asset嘅作者, 都有幾個係巴士為主嘅

我知咩事啦
我禁咗入去transport train果一邊
唔怪之得搵唔到
有咩方法可以最快令到三個cemetery 爆滿
排污渠係食水渠上面,病,冇醫院,死,送去墓地
買左一段時間 今日終於開黎玩
咩都唔識求指教
排污渠係食水渠上面,病,冇醫院,死,送去墓地

十七世紀
rico 有無得select all
逐個逐個enabl2好慘姐
有冇巴士飛站mod
我想問嗰啲火車太長應該點cut
我down咗個貨櫃火車asset
但係太長結果搞到塞車
應該點搞好
但係太長結果搞到塞車
應該點搞好

本身啲鐵路嘅 junction 喺 C:S 入面唔可以起得太細
尤其隻 game 入面對鐵路設計上未有 signalling system (尤其 blocks/sections/interlocking) 嘅概念
起得太細 buffer 位會 dead lock
但係太長結果搞到塞車
應該點搞好

本身啲鐵路嘅 junction 喺 C:S 入面唔可以起得太細
尤其隻 game 入面對鐵路設計上未有 signalling system (尤其 blocks/sections/interlocking) 嘅概念

佢火車真係好長起碼有15卡
但係太長結果搞到塞車
應該點搞好

客運嘅話跟返你用嘅月台嘅長度
貨運睇 terminal length, 不過真實嘅話幾十卡係好閒
但係太長結果搞到塞車
應該點搞好

客運嘅話跟返你用嘅月台嘅長度
貨運睇 terminal length, 不過真實嘅話幾十卡係好閒

我貨運個月台好細咋
只係有六卡
點樣可以延長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞