Cities Skyline自由度最大建城遊戲(2) mass transit

1001 回覆
40 Like 0 Dislike
新手
第一頁個豪華版即係cities skyline collection? Game + 3 exp + music pack?

睇到了,原來係deluxe 版
留名返歸買
張化石級Ati 4870 support 到dx10....係唔係可以收皮?
一次過補哂D DLC

天災好正

爭最新果個交通DLC未

係咁起電車
張化石級Ati 4870 support 到dx10....係唔係可以收皮?

買啦
新手
第一頁個豪華版即係cities skyline collection? Game + 3 exp + music pack?

睇到了,原來係deluxe 版

delxue 版垃圾嚟

4870差唔多十年前
一次過補哂D DLC

天災好正

爭最新果個交通DLC未

係咁起電車

買埋個mass transit
啲住係咁地震 龍捲風好正

4870差唔多十年前

買左ps 無打過電腦game 好耐啦
人大左無咁多時間打,但細個勁鍾意simcity
Google 左陣,你估行dx9 mode 會唔會打到?

Btw CPU 都係n年前的4core, 但有些16gb ram

4870差唔多十年前

買左ps 無打過電腦game 好耐啦
人大左無咁多時間打,但細個勁鍾意simcity
Google 左陣,你估行dx9 mode 會唔會打到?

Btw CPU 都係n年前的4core, 但有些16gb ram

只係可唔可以 run 得順嘅問題
同埋隻 game 真係比較着重 RAM/pagefile size
雖然太多 subscription 嘅話 24GB 都唔夠,但你呢個 setting 我覺得可以試吓先
趁Steam特價買左黎玩
post下呢幾日既成果先

中間條河公路跨過條橋偷位靚
右邊個 diamond interchange 上行側駁落伸過河對面嘅路冇咁怪
有冇巴打用史前電腦係玩到?

Macbook Air...
不過會砌部Desktop

real can play??
遲啲離開香港一排
希望有得玩

real can play??
遲啲離開香港一排
希望有得玩

係玩到,但lag
想買mass transit 但無特價

有咩mod可以調下隻game D色?仲有背光果面係全黑咁滯
仲有冇其他美化既mods?

近鏡...
己經有5xxxx,而家zoom埋去好lag
想做地產霸權賺錢
欺壓百姓係咪玩呢隻game就得?

做埋保鐵霸權逼人行路去地鐵站
(PS: [例講] CO係北歐, 隻game個metro裝咗MOM都係同香港地鐵規格差少少, 裝mod用train會接近啲)
您地好 我啱啱入坑👋🏻👋🏻想問下,如果商業區同居住區分開擺 ,有冇問題? 即係居住區裡面無商業區會不會降低幸福度?

頭都大埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞