Cities Skyline自由度最大建城遊戲(2) mass transit

1001 回覆
40 Like 0 Dislike

新出減價咩商業常識嚟...

邊際成本唔會增加?

咁佢真係唔識做生意
5%都唔減下

近排 Paradox Interactive 加價俾人鬧完先認衰求其道歉

唔差在你等到WINTER SALE啦

下次應該係感恩節,不過暑假好似搞兩鑊

點解佢唔平啲吸人玩

Base game 同前面啲DLC咪平咗
話說裝左MOM起地鐵無得係地底,下下都彈左上地面

有冇較高度
正常負8米就係地底
係咪起路set咗ground唔記得轉返normal

有冇較高度
正常負8米就係地底

好難拉
成個map痴左線,放棄左metro轉train
直接用左underground train station算
有冇巴打想執執個po頭嘅格式同埋內容
好似有d outdate
更新下FAQ都好
有冇巴打想執執個po頭嘅格式同埋內容
好似有d outdate
更新下FAQ都好

https://www.reddit.com/r/CitiesSkylines/comments/6bw5kf/all_mods_workingnot_working/
Asset 我唔建議list咁多, 介紹作者好過, 香港嘅asset就幾大都寫晒, 好似我之前答西北輕鐵噉冇要用Comeng墨爾本電車代咁難搵真係唔講唔知

有冇較高度
正常負8米就係地底

冇記錯 built-in 嘅 auto mode 係 -9m 先開始 underground
如果你要 force 就要自己揀返 underground mode
之前有人問過買咗 natural disasters 但係問點解唔可以自己控制係邊
係因為sub 咗network extension project
因為我都中咗伏 要搵過第二個mod

...
NExt 2

Mac用唔到2,局住要用1

應該係 .net 喺 M$ 同 mono 之間 compability 問題

有冇較高度
正常負8米就係地底

冇記錯 built-in 嘅 auto mode 係 -9m 先開始 underground
如果你要 force 就要自己揀返 underground mode

一陣再試下先
有冇巴打知道係咩mod撞咗?
Field Pathunit.m vehicleTypes' not found. [System Missing FieldException] Details: No details
買左2xx個pack 但mass transit係分開另外賣 有冇需要買埋?
買左2xx個pack 但mass transit係分開另外賣 有冇需要買埋?

咩pack
買啦
有冇巴打知道係咩mod撞咗?
Field Pathunit.m vehicleTypes' not found. [System Missing FieldException] Details: No details

1. 咩mod唔講點知
2. output_log.txt
https://www.youtube.com/watch?v=gL3_2CPBNLk

修正返,prop line tools 嘅教學
咁多位市長,我想問下點解我個城市無論住宅商業工廠都只係升到Lv2。住宅同工廠佢話要提高教育程度,已經有大學畢業出黎都升級唔到,商業就要吸引富貴人。但用force level up就可以。請問係咩問題?

起到頭都大埋

起到頭都大埋

好靚

自問唔識拉到咁,永遠都話有野頂住唔比起

咁多位市長,我想問下點解我個城市無論住宅商業工廠都只係升到Lv2。住宅同工廠佢話要提高教育程度,已經有大學畢業出黎都升級唔到,商業就要吸引富貴人。但用force level up就可以。請問係咩問題?

附近夠唔夠設施?
起公共設施會升地價

起到頭都大埋

好靚

自問唔識拉到咁,永遠都話有野頂住唔比起

開咗Road anarchy前面有嘢頂住都照起到

附近夠唔夠設施?
起公共設施會升地價

地價已經居高
唔知係咪因爲我裝左Realistic Population and Consumption Mod呢?
已搵到原因了,原來係我裝左plop the growables.一關番個城市爆炸性升級
求MAP
想問係咪用overlay整??

求MAP
想問係咪用overlay整??
新手
第一頁個豪華版即係cities skyline collection? Game + 3 exp + music pack?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞