Sony/罪大滔天 相機集中討論區(78)有機囉未?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
屌我都係,仆街包唔曬仲要貼曬實
有冇人鍾意a73 個反mom 多過a74 嗰種
叫個Fd賠啦,300@1個花位
8000同你收左佢
8000都已經高過sony官方價了
iPad版Lightroom未read到a7iv raw係咪正常
反而八吓佢有無同你講,定你自己發現?
BTW填顏色都係呃自己心裡好過啲啫,
不如試下貼機身膜,眼不見為乾淨。
就咁睇,你部機好似得機頂係甩油喎,其他嗰啲位似撞崩咗多啲

真係用模型筆補油都係補到個頂,其他位補唔到
跌咗落地?
未必係跌
我支24-70 F4 都試過
就係同支唔知乜既外國舊鏡一齊放落袋
朋友借,剛剛個袋滿無咁多格
就兩支放埋一齊回家
回家發覺佢支鏡就無事,我支24-70 就“銀”花左
我本身都有機貼,check機要除曬佢,搞撚咗我廿分鐘之後唔收,屌佢老母
今日咩事 啲回收價咁西
好彩月頭放左
本身咩機?咩原因佢唔收?
拎上sony 換頂
叫你個frd 俾

預$1800
補救唔到 質感都唔同
捉住SONY 職員屌佢老母啦
玩鳩啲客咁仆街
https://www.lifeguard-design.com/pages/camera-skin
我用呢隻,貼咗年半,新嘅一樣。
換隻Skin個人都開心啲。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞