Sony/罪大滔天 相機集中討論區(78)有機囉未?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
暑假賣咗a73
第一水見無大伏
決定出手a74
要一月下旬先拎得
但係咪對焦好慢?定都可以接受?
我覺得可以接受 我20mm都唔會影太快
iso連拍衰過上代伏唔伏由你
未詳細睇, 連拍有咩伏?
高質raw 6fps
上代10 fps
搞到我都想買支24做鏡頭蓋
2000幾蚊玩下啦
冇錢買CFe-A係用家問題
A7R4A同A74一樣價
g card夠
A6100 a6300 a6400 cmos一樣
係咪代表佢哋出嚟嘅質素都係一樣
sony d 分未用哂,年尾係咪會有清分活動?
做你老母臭閪咩死乞衣
你嗰條濕鳩link就得堆數字圖都唔撚係實景實測,有巴打貼咗實景實測YouTube link 證明A7IV CMOS DR暗部細節仲好過A7III,但你條狗賤種死乞衣咪又選擇性失明當睇唔到,咁你好快撚啲收皮啦

仲有呀!

還撚咗錢俾銀行未呀死窮閪?三舊水都拖銀行嘅賤種臭契弟死乞衣
真佢老母個閪
呢件改名賤種死乞衣鳩噏同拖銀行卡數就叻
佢老母閪貼條鳩link得堆垃圾數字數據鳩圖,都唔撚係實測,學不蛇話齋佢啲所謂數據用小畫家鳩畫都得㖭
你睇佢鳩噏親m43嘅嘢係現實完全未撚實現過
呢件弱智死乞衣連含撚貓都不撚如,似含柒咖哩毒瘤華分身多啲
含撚貓至少真係有錢買機,但呢件豬閪係連三舊水卡數都拖銀行嘅死乞衣嚟
sblbons:citi ,係度嗎?

citi : 係度

sblbons:我拖你卡數,但你罰我嗰三舊水可以Waive返俾我嗎?

citi : 呢三舊水係你拖我卡數憑我本事罰你嘅,Waive乜撚嘢,屌你老母

sblbons
我都有諗過入手zv-e10再搭支18-50。其實a7c支kit都唔差。但用開23.4 富士個陣,28試過梗係差咁啲咁
富士23mm=FF35mm喎
Za鏡應該冇咁易出第二代啦
支鏡2013 年出到而家,無乜野好驚
最多咪平放,佢個價可以企咁硬證明啦
上次你R3眼控po佢敗走完又入返黎呢邊卑三島你狙擊

伏得過你件冚家剷死乞衣鳩吹死推嘅M43?M43而家都俾你吹撚到半死狀態,你件豬閪仲撚邪牌同燈過燒山,信你一成就閪冧啦,三舊水都還唔起拖銀行嘅死乞衣

M43統一咗風景相機市場未呀?豬閪

相機俾手機收咗皮未呀?賤種

唔計景深用iso,m43贏咗未呀?臭契弟

兩年已過, Nikon執咗未呀?死乞衣

M43贏咗canon未呀?冚家剷
slblons呢件文那死乞衣
佢老母係件老閪殼做開雞俾人屌
佢就老舉命閪痕申請俾人屌
果然子承母業,唔俾人屌唔安樂
真係臭坑出臭草,賤種生賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞