Sony/罪大滔天 相機集中討論區(78)有機囉未?

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
大陸狗咪轉移視線,成個攝台都知你死唔認錯轉b站片
聽人鳩噏睇吓片好過

https://youtu.be/Y036udRbb54

你呢件支那死窮閪乞衣係唔係都屈人係藍屍支那狗就最撚叻,咪撚轉移視線啦,你睇下你件死乞衣拖卡數俾citi bank罰錢後就即刻發癲屈用citi bank嘅人係傻閪藍屍,睇下你件死乞衣幾撚柒肉酸,三舊水都還唔起就咪撚學人用信用卡啦!死窮閪

你話用citi bank係傻閪藍屍呀嘛?你而家咪就係拖citi卡數囉,你已經用緊citi bank啦!傻閪你而家自己屌鳩返自己係傻閪藍屍呀!弱智仔,你自己自認係傻閪支那藍屍就算啦,咪撚拖citi bank啲正常用用戶落水先得㗎,你窮閪都算啦,弱智天生都無得怨,竟然連個格都特撚別乞衣,你呢嘅賤種乞衣低端人口死窮閪係世上都係多撚餘同浪費地球資源㗎啦快撚啲死咗佢啦死乞兒
想問各位ching用咩鏡影星?
望遠鏡
想問啲舊機係咪一定無方法出clean hdmi

最後有event 要出現場畫面、用部舊既nex 7 試極都試唔到點樣可以直出無noise 既畫面
16個a74用家負皮
a7c 係咪唔會有 laea5 update
巴打你最後揀成點?我用唔慣sony

想放呢支sigma 35mm出去,$3800
呢排屎忽痕想入鏡, 諗緊入24gm定35gm , 定係50gm.....
用1635多數都用35mm 影下人
本身有1635gm + batis 85
想試下一鏡行山/影下聖誕燈飾
而家仲心大心細唔知揀邊支好
又打左幾耐呀篇文
有錢還俾銀行未呀?計埋你被citi罰嘅總共六舊水呀!死乞衣
三舊水都還唔起嘅支那死窮閪
Why not both
放咗佢入14gm + 35gm
我入左24gm 35gm
你既要求基本16-35 一支已經得

你屎忽痕就好難答 , 想要>需求
主要想要再大光圈輕既定焦鏡 影環境人像
正常會揀24 gm 既,但你用開35mm 就35gm 吧

影人像加支led 補光燈會重有效率

1635gm都係700g 唔夠, 輕唔到好多, 如果前提要一鏡到低
如果帶少少景既人像就35mm
24gm既perspective好易會扯到個人變型,人要擺中心少少,會限制左構圖
想弱弱一問 邊隻影景嘅鏡頭好
其實最好係咪 放左支85佢 換50gm ?
本身自己都有1635
無最好答案,85 就係85,壓縮感同50唔同

1635gm 本身已經好好用 , super35 重可以頂埋50mm 來臨時用

你前設左一鏡行山同景帶人所以真係帶邊支定焦都會缺range

影聖誕燈飾加條女 , 大光圈未必係首要條件
全景無女:24
景帶女:35
女帶景:50
哎呀!過咗咁耐,你入咗Stephen嘅ig fb同YouTube channel度屌鳩佢未呀?叫咗佢向你嘅受傷脆弱心靈道咗歉未呀?
而家應該正價買唔到50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞