《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 外傳

1001 回覆
183 Like 14 Dislike
阿儀
做人嘅結局已經注定係慘
做鬼個結局可唔可以好少少

即係可以圓滿地投胎之類

但佢同時落左幾次仔
應該係要還的
終於追到live~樓主加油,你個故事好好睇,由大舟睇到外傳,每個人物都寫得剛剛到位,連接得好好,追住睇
終於追到live~樓主加油,你個故事好好睇,由大舟睇到外傳,每個人物都寫得剛剛到位,連接得好好,追住睇

謝謝大家支持,我會努力D寫
不過今明兩日都冇文,有重要事情做。

加油

加油!
好鍾意呀儀同鄭正華呢段
今日要同老婆去慶祝,停文一日
明天會出。

勿吊
我要交呀
我要交呀

阿儀篇(第五十一篇)

----------------------

打開MSN,有幾十個留意來自鄭正華!

1999年 – 12月25日 零時零分
鄭正華: 「阿儀, 聖誕節快樂! 希望你可以過得快樂。」

1999年 – 12月26日
鄭正華: 「阿儀, 聖誕節過得好嗎? 我係英國仍然好凍! 已經落左成個月雪好凍。 你幾好嗎? 今日Boxing Day 啦,你應該已經收到我寄比你既聖誕禮物吧?」
(當日佢應該係寄左去我媽媽既屋企。 到今日我先知道佢原來寄左野比我。)

1999年 – 12月31日 上午11時
鄭正華: 「聽日係新一年啦,你今晚會去倒數嗎? 我會去倫敦市中心Oxford Street」同D同學倒數,唔知好唔好玩呢? 如果可以同你一齊倒數就好。」

2000年 – 1月1日 零時零分
鄭正華: 「新年快樂,祝你同AUNTIE身體健康,2000年開開心心。 唔知道你去左邊玩,如果返到屋企就回下我MSN,好耐冇同你傾計啦。」

2000年 – 1月2日
鄭正華: 「新年快樂! 今年係千禧年,好有意義既一年,祝你同AUNTIE身體健康,千禧年開開心心。 唔知道你去左邊玩,如果返到屋企就回下我MSN,好耐冇同你傾計啦。尋日去左倒數,氣氛幾好,好熱鬧! 如果可以同你一齊係英國玩感受一下節日氣氛就好啦。」

2000年 – 1月19日
鄭正華: 「農曆年我會返香港啊,阿儀,希望你可以同我見一面。 MISS U 急不及待可以見到你。」

2000年 – 1月30日
鄭正華: 「阿儀你好,我已經返左黎香港。 我諗你一定好忙啦,唔緊要啦! 你有時間就回我MSN吧! 希望新年會見到你。」

2000年 – 2月5日
鄭正華: 「阿儀新年快樂! 祝你今年同AUNTIE身體健康,可以賺多D錢。 期望可以見到你。」

2000年 – 2月9日
鄭正華: 「阿儀我過幾日就要返英國啦,唔知道你做咩事咁耐冇回我。 好掛住你,試過打比VIVIAN,佢話都好耐冇搵你。」
(當時我已經結左婚,VIVIAN冇同鄭正華講我已經結左婚,可能係唔想佢受傷吧。 VIVIAN亦冇同我講過鄭正華返左香港同搵我既事。)

2000年 – 2月12日
鄭正華: 「阿儀,我後日要走啦。 今日…上左去搵AUNTIE。 我諗我今次未必見到你啦,祝你可以日日都咁開心。BYEBYE」

2000年 – 3月
鄭正華: 「阿儀! 你好啊,好耐冇MSN同你傾計,已經返左英國一段時間,準備考試但未能專心讀書。 你幾好嗎?」

2000年 – 8月 30日
鄭正華: 「阿儀你好。 生日快樂。 我寄左禮物去你屋企。 有時間睇到我MSN就去搵AUNTIE拎啦。」

2000年12月24日
鄭正華: 「阿儀聖誕快樂。 唔知道你生活過得如何? 幸福美滿吧?」

2001年1月1日
鄭正華: 「新年快樂! 祝你同AUNTIE都身體健康! 我寄左聖誕禮物去AUNTIE度。 另外下個星期會返香港過年。」

2001年1月23日
鄭正華: 「我今晚去左搵AUNTIE,同佢一齊兩個人食團年飯。佢話有點悶,掛住你。 我同佢講叫佢放心,你一定會平安冇事,我有時間就會去陪下佢。」

2001年1月24日
鄭正華: 「新年快樂! 今日去左搵AUNTIE,佢比左利是我。 你好嗎? 有時間就睇下MSN, 想念你。」

以後既每一年,大時大節佢都一定會send MSN比我。 聖誕節同我生日都寄野比我送去媽媽屋企。 一返黎香港都會抽時間去見我媽媽,照顧佢….

睇到依度,我喊了…. 點解鄭正華可以咁傻…. 好多野明知冇結果冇機會都仲要做… 點會有一個人可以唔要求回報去照顧自己家人….
阿儀啊
樓主新呢一篇真係好感動
今日有無文
諗起以前嘅自己
阿儀篇(第五十一篇)

「正華…我係阿儀啊。 訓左未?」 我有打算直接打比佢,但一來怕佢已經訓左,另外又怕佢聽到我喊住咁打比佢…

等左一陣,佢冇回我電話Message,可能佢已經訓左吧…

由頭睇多一次佢比我既MSN,我覺得佢真係好傻。 已經咁多年,一直對我咁好,明知道冇結果…點解仲要對我咁好???

「叮叮…」 電話響起收到Message既聲音,半夜1點鐘。 依個時候已經冇人會搵我。 聽到一下聲音,我既心突然急速跳左一下。 唔通係鄭正華??

懷住又驚喜又期待既心情去睇。 「你好! 阿儀,好高興你會搵我啊。 我岩岩沖完涼未訓。 你都咁夜?」

收到佢Message 我好開心,心如鹿撞般去睇。 「係啊….我都好開心。 我訓唔著… 岩岩開返MSN睇…」

得左一陣佢回我:「哈… 係咩? 冇啊咁耐之前既野有咩好睇…哈… 」

我沉思左一下。 佢係唔想我亂諗野? 佢已經放底左我? 我腦入面有一堆問號出現。「唔係啊。」

我過左一陣再補一句:「後日星期五我放假想去探下我阿媽。 佢依家點啊?」

除左想知道鄭正華點諗我,都想知道媽媽近況。 經過咁多年,佢應該冇咁嬲我吧!? 近來放工後我都係一個人對住4面牆,我感到苦悶。

「叮叮」 電話Message響起。 「Auntie佢都OK,我上個月先搵過佢。其實佢真係好想見你,你有時間多D去睇佢啦。」

「唔…. 我知道啦。 多謝你。 鄭正華。」

「做咩冇啦啦多謝我? 傻左…? 哈…. 成兩點幾啦,你唔洗訓?? 放訓對身體唔好啊。」

「我差唔多啦,你都早D訓啦,聽日你仲要返工啊。」

「^^ 好啊。 你都早D訓。 GOODNIGHT!」 鄭正華回覆我。

我有少少唔捨得:「咁好啦。 聽日再傾啦。 BYEBYE」

「卡卡」 大門發出門鎖扭動既聲音,係龍哥佢返黎。 睇一睇時間,原來已經差唔多3點。 是心虛? 我快手關上電腦及電話。

「老婆,你仲未訓既????? 哈….等我啊?」 齜哥飲左茶面紅紅咁打開大門。

自從佢渣小巴後,收工都會同一班小巴司機去食宵夜飲茶之後先返黎。

「老公~~ 係啊,訓唔著上左陣網。今日返工辛苦啦。」 我上面幫佢拎佢返工既背包,佢習慣將當日收到既車費放入背包拎返屋企。 佢會將車費放入櫃內,每過一個星期我會放假時幫佢入去銀行。

「我幫你收好D錢佢。」 提起佢既背包入房。

「哈哈….好啊老婆….. 我去…沖涼先。 哈….」 龍哥今日好似飲得比平日多,好HIGH。

我拎住佢個袋入房,拉開袋一睇。 發現….

--------------------

差唔多到結局了。 多謝大家支持!!!
緊張
阿儀篇(第五十二篇)

我見到有一盒拆開左既12包裝安全套係袋內!!! 入面只有9個套。

龍哥一直想同我生小朋友,佢點會買安全套? 而盒套仲要係用過既!? 答案好明顯吧!?

我好嬲好想衝到廁所內追問佢。 但我冇咁做… 因為一問就等於唔信任佢,龍哥一直都最討厭人唔信佢同問佢一D佢唔想答既問題。

仲係黑社會內活躍時間,佢試過一次有個唔識趣既下屬被龍哥安排做事。 下屬因為唔信龍哥講既方法係可行,而被龍哥打到半死。

龍哥性格火爆,加上佢飲左酒。 如果我同佢嘈,佢一定會打死我。 我知道,我要有證據先可以同佢對質。 只係得一盒開左既套,佢一定會話係朋友既野或者其他應由去脫罪。

對佢既懷疑,我決定用一個方法去驗證一下。

龍哥沖完涼後,清醒左唔少。 「老婆~~ 唔眼訓咩?」

我半臥在梳化上露出大腿擺出一個誘人既姿勢。「老公~~~ 我地好耐冇黎啦….」

龍哥反應比預期冷淡左一點「係啊… 冇耐冇啦。 你唔眼訓咩? 我有少少累。」

見到佢反應,我更加懷疑佢累既原因。「唔眼訓啊。」 我走到龍哥身旁,頭挨近佢心口,雙手抱住佢腰背輕掃。

「唔….」 龍哥係我主動之下,發出一下輕叫聲。

站在飯台旁的我倆互相抱住對方,我左手輕輕挑弄龍哥既乳頭既同時咀巴亦吸吮著龍哥另一面的乳頭,右手拉開龍哥圍住下身既毛巾上下套弄佢既鋼棒。

龍哥不竟已經年過40,下身既敏感程度已不復再。 但今晚佢既表演比過往更加差強人意,硬度及變化速度比正常慢得多。

經過一番刺激後,龍哥下身仍然半軟。 龍哥坐係飯台邊,我跪到龍哥跨下右手在根部時而輕巧時面快速地上下抽搐,同時間我以靈巧而濕潤既舌頭圍住軟軟的龜頭打圈。

龍哥發出多聲呻吟:「啊….呀………..嘩…」

雖然佢發出了興奮既叫聲,但下身既表現卻未有配合到。 經多番努力之後,鋼棒終於比之前軟弱之時輕微的堅挺了一點。

「老公…. 我幫你含出黎啊。」 我只係隨口問問,就算龍哥答唔好含出黎我都會照樣含到佢爆係我口中。

「啊…..呀…..好啊….老婆。」 尋常男子都係鐘意係女人口腔內射的,龍哥亦唔例外。 「啊…老婆….. 我射啦。」 龍哥雙手挾住我頭部發出一下興奮既呻吟聱就係我口中射出精液。

我急忙走到廁所內將龍哥既精液吐到紙巾上一看,精液既量好少…一切好明顯吧…
2篇51嘅喂
阿儀真係身經百戰
2篇51嘅喂

Ching好眼力

同阿儀搞住野打文所以出錯左
2篇51嘅喂

Ching好眼力

同阿儀搞住野打文所以出錯左

同隻鬼搞野
阿儀篇(第五十三篇)

射精後龍哥已經訓左上床。 我望住龍哥,感到佢好衰。 我又再一次信錯左人… 自己唔係已經認定世上既男人都冇好人咩? 點會之前咁傻會信一個黑社會?

---------------------

第二日早上,我如常工作,心中卻想著龍哥出去玩女人既畫面。 心入面不期然會諗起自己之前做小姐,同好多有家室既男人一齊。 到依家,自己做左人老婆,點知自己老公就出去玩。 係報應吧???

「叮叮」 Message響起,我個心突然跳動一下,唔通係鄭正華? 我有一D期待同佢可以傾計。 依一刻,我好唔開心。自己老公去玩女人,我想有個人同我傾計,會開心少少。 起碼唔洗諗龍哥。

「早晨阿儀。 我岩岩同公司拎左假,星期五休息。 你果日係唔係去探AUNTIE? 如果係不如一齊去睇佢,我都想探下佢。」 鄭正華到底咩原因仲要對我咁熱心???

直考慮應唔應該同佢一齊去探媽媽。 我決定搵一搵我姊妹VIVIAN。

VIVIAN已經生左個女 – 婷婷,差唔多兩歲。 之前仲幫我手做花店時都會同婷婷一齊返工,自從我冇做花店後VIVIAN就做左另一份工,我都少左同佢聯絡。

「VIVIAN,你得唔得閒?」我打比VIVIAN。 「HI! 阿儀… OK啦。 你幾好嗎?」 同VIVIAN 寒暄一番後正式入正題。

「唉…. 我懷疑我老公出面有第二個啊……」

「下…. 點會啊….???? 做咩事你會咁諗?」 VIVIAN似乎感到驚訝。

「係啊… 我尋晚見到佢個袋入面有盒拆開左既套啊。 用左幾個。 之後我試過佢表演… 我好肯定佢尋晚去左玩女人。」 我好肯自己冇估錯。

VIVIAN沉思半秒問:「唔… 咁你有咩打算?」

我亦都唔知道自己有咩打算,你話我係唔係好嬲。 我會答自己係嬲,我嬲自己老公去玩女人。 你問我係唔係好傷心,我又好似唔太傷心。我亦唔知道自己點解會咁。

係因為自己睇化左男人就係咁花心既生物? 定係因為錢既問題而今自己會咁?

我自問,如果發生係鄭正華身上我會點? 唔知咩原因自己會係E一刻諗起鄭正華,同時將佢同龍哥比較上黎。

「我其實都冇證據龍哥出面有女人,我打算CHECK下佢。」

VIVIAN問:「點CHECK啊? 你跟蹤佢?」

「我先睇下佢電話有冇D蛛絲馬跡先,之後再打算啦。」 我諗自己應該先知道佢有冇同D咩女人成日聯絡再做下一步。

「咁都好既。阿儀…如果有咩事,你要冷靜D。 要幫手就打比我啦。」 VIVIAN替我緊張起來。

「放心。 我唔會亂黎。係啊…鄭正華返左黎香港啊,你知唔知啊? 我尋日係街見到佢。…

「下? 真係啊…. 佢幾好嗎? 佢都讀左4年書啦。」 VIVIAN表演得唔太特別喜惡地問我。

「佢好似都幾好啊,係投資銀行做野。」

「咁佢有冇問起我….?」 VIVIAN此終都係想知道鄭正華有冇掛住自己吧!?

我開玩笑地講「啊~~~有人仲掛住鄭正華BOR~~~」

「唉啊冇啊…. 唔傾啦,我個女喊梗,我要睇下佢。」VIVIAN唔理我收左線。
----------

當晚,我到床上扮訓,等候龍哥返黎,準備偷偷CHECK佢電話。

意外地,龍哥比平日早左D返屋企。 聽到佢走入廁所沖涼,我安靜地走出廳打開佢電話。
好吊癮

快啲出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞