《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 外傳

1001 回覆
183 Like 14 Dislike
加油
正傳睇到現在
樓豬要加油呀
阿儀篇(第二十九篇)
--------------------------

我就因為媽咪留院而住係阿姨屋企中,由於仍然未放完暑假,所以我差不多日日同阿姨探阿媽。

阿媽病情算係嚴重,而試新藥亦令佢身體越來越瘦,面色亦十分難睇。

面對病重既媽及寄人離下既感受亦同時折驣,加上要我地唔再租住梗既唐樓,要係短時間內搬走媽媽同自己既細遠而忙碌。

搬家其實唔算太壊,起碼自己可以忘記Sam e個衰人吧!

在唐樓執拾多天後,終於完成了搬運工作。將媽媽及自己的物件運到阿姨的屋企。

提著最後幾件衣服走到家門,一個人回望這個家。由我小時候到今天,足足有10多年光景吧。

我不期言想起同阿媽一齊既生活㸃滳,同爸爸媽媽一齊嘅短暫日子.....爸爸最後選擇同女人離開我地兩母女。我因為咁又諗起sam

諗係咪自己做得唔好,如果sam出現係面前,自己又會唔會原諒佢?
終於有文

但噉短
Sam?不了
今日可能可以出
等你
阿儀篇(第三十篇)
如果sam出現係自己面前,我估自己會衝上前抱住佢,因為自己媽咪有事令我食排心情好低落,我真係好需要阿SAM可以係我身邊。 就算知道佢有女朋友,我都希望佢可以比一個擁抱一個熱吻去安撫我心靈…

提起幾袋衣服,離開屋企。 諗起唔知道媽咪幾時好返,仲可唔可以返黎依度住,突然覺得自己一個人好慘,眼淚就除除的落下了。

「阿儀…你做咩事啊?」 一把熟悉而溫柔既聲音由樓梯下方傳上來。 竟然係阿SAM….

一個衰人,竟然會黎搵我… 「你過黎做咩事?」 佢過黎搵我,係知道我正常依個時間媽媽去左返工。

「冇啊,打左比你好多次都冇人聽,唔知你有咩事姐,有D擔心你。」 SAM面上掛上一個誠懇既樣行上來。

見住佢上黎,我一方面覺得佢好衰,但另一面又會好想去攬住佢。

「你冇事嘛? 做咩喊啊? 你仲嬲梗我?」

「係啊…衰人!!!」 口裹講佢係衰人,但行動上我就好唔一致地上前攬住佢。 我知道佢係壞人呃我,但我真係咩都冇晒。

「對唔住啊阿儀…. 我知道我好衰,你唔好嬲我啦….. SORRY!」

「唔….」我怕媽媽會離開左我,我一個女仔,真係唔知點算好。 我唔想SAM唔理我…. 或者我同佢係可以一齊到呢…. 依一刻我係咁同自己講。 我只係希望自己可以有人係身邊陪伴,我害怕得自己一個人。

或者係以前爸爸離開左我地,所以我真係好怕媽媽都會走左。 所以我抱緊眼前既SAM… 我選擇再去信佢一次。

SAM邊抱住我,一邊用佢既咀吻下來。 我沒有反抗,亦沒有主動迎接佢。

SAM伸手入我衣服內,搓揉住我雙乳。

「唔….啊….」 理性上我冇心情同SAM親熱,但生理上仍然不自覺地有反應。 「唔…唔好啊…. 有人啊。」

「唔…. 我地好耐冇做啦…. 上你屋企啊….好唔好?」 我感覺到SAM下體隆起,似已經按捺不住。

「唔….屋企冇人…」 對於連日來既傷感,我想同性來忘記不快樂。

同SAM一邊互吻一邊開門。 「唔….」 SAM似乎十分享受係樓梯上進攻我既肉體。

但我仍然唔係太投入到。 一來擔心媽媽,二來眼前既男人係唔係鐘意我都未肯定到。 SAM亦都感覺到我唔投入。

「你做咩事呀? 」 SAM有點唔耐煩。

「你…係唔係鐘意我?」 我再次問SAM一個蠢問題!

「鐘意!」 我同SAM已經入左堅內,將我上身衫脫去,露出一對豐滿乳房,SAM像瘋了般大力搓,令我有點痛…

「好痛啊… 停啊….」 我推開左阿SAM。

「你做咩啊!! 仲咩事今日咁怪!?!??! 吊你係唔係唔想做? 你好唔合作。」 SAM竟然會咁惡話我,我覺得好恐怖…. 但我又怕佢會因為咁而走左唔再理我。

「唔係… 啊…. 我唔係唔想….你黎啦…」我主動除去BRA上前,任由SAM去撫摸我。 「啊…啊……..唔….」

SAM越來越起勁去玩弄我身體,我亦盡量去配合佢。 盡量去發出呻吟聲同反應去滿足SAM。

SAM脫去褲子露出了熱燙而硬硬的下體,把我壓到牆上一手提高我左腳直接將佢下身插入。

「啊….阿儀你好濕啊。」 雖然我萬般唔願意同佢今日發生關係,但我身體仍然不自覺地分泌出體液去迎合。

面對自己咁咸濕既身體,想起病重既媽媽,比眼前一個賤男人玩弄住。 我的眼窩又再次被淚水所沾濕。

SAM抱緊我插入的動作越來越快,我知道佢就快要射出黎。 「啊…啊…..唔唔… SAM唔可以射入面…啊….. 射出黎啊…啊…..呀~~」

我同SAM係劇烈既抽插之後,身體仍然相連起來…… SAM面對住我在回味住岩岩既激憤。

「你係入面…射左?」 我係感覺到SAM下身一下一下在跳動,在我陰道內有一股熱流射進來。 SAM滿足地把面貼近我:「唔!」

我將佢推開:「衰人….」
中出即飛
中出即飛

😂😂😂
終於見到巴打出文啦
中出即飛
阿儀篇(第三十一篇)

望住SAM抽出下體,一D奶白色半透明既液體係我陰道緊接著流出來。

一手打去SAM心口:「衰人啊… 你做咩要射入去…. 我有左點算……」

「哈… 冇事既,放心。 」

「你咁肯定? 有事係唔係你同我結婚?」

SAM沉默半刻回答:「係!」

「你唔係有女朋友咩?」 我唔知道自己做咩事,明明知道佢有女朋友,但都仲比佢搞我。

「阿儀,你唔好離開我,我愛你啊。」 SAM含情脈脈咁回國。

聽到SAM咁講,我有少少嬲:「咁你姐係仲同佢一齊姐…. 你做咩仲要黎搵我啊?」

「你比D時間我啦,我真係鐘意你。 不過都要搵個合適時間同佢講分手。」 SAM仍然深情咁對住我,再加上一雙強而有力既手橫抱住我。「阿儀我愛你。」

我態度上其實係有軟化,我對住SAM真係冇抵抗力,再加上佢用咁誠懇既樣去回應我….我合上眼,同SAM接吻。 計起由上次係SAM屋企發現佢原來呃住我有另一個女朋友之後,我地已經有3個星期冇見面。 SAM再次抱住我係佢身體內,我已經唔可以再抑制自己對SAM既情感。

我主動扭動舌頭向SAM索吻,主動的吸吮佢頸動脈。 SAM既下身亦由我左手溫柔地上下套弄之下再次精神起來。

唔知道自己下身既濕潤係自己既分秘物還是係剛才阿SAM射入黎既精液所致,果一刻我感到自己有強烈既性需要。

我將SAM推到梳化上:「如果我有左BB,你要負責任啊。」

「唔~~」 SAM任由我坐到佢身上。

我用手提著SAM既小鋼炮,放入自己飢餓既下身內。 「啊………」 我身體本能地上下搖晃著。

「阿…..阿儀,你好正啊….. 點解你突然會咁西利……啊…..」 SAM好滿意我既主動。 我亦唔知道做咩事自己突然好似變左另一個人一樣,我一心只係想著要留住阿SAM,我唔想失去生命中重要既人。

-------------------------------------------

終於再一次聽到學校既鐘聲。

「早晨CARRIE!!!」 VIVIAN從後叫我。

VIVIAN回復返學生LOOK,同佢係夜總會真係完全兩個人。 「早啊VIVIAN,你仲有冇返你份工?」

VIVIAN:「有啊,真係好好搵,你睇下。」 VIVIAN 指一指佢既書包,竟然係LC品牌既袋。

我見到真係呆左:「你自己買架? 會唔會返學用唔係咁好?」

「嘻…. 唔係啊。 個客送。」VIVIAN好似好開心咁。「你媽咪點啊?」

「依家仲係醫院,醫生話佢要試新藥,希望D藥可以幫到佢啦。」

「咁D藥係唔係好貴? 你有冇錢啊? 如果唔夠我可以借比你用….」VIVIAN真係好姊妹。

「放心啦,我食家同阿姨住,佢都有比錢我用。」 雖然係阿姨有比錢我用,但係我都唔太好意思,媽媽住院又係佢地出,而我生活費都係佢比。

「CARRIE,我地行快D啦。」 不遠處我見到鄭正華(曾經鐘意過我,係VIVIAN既前男友),VIVIAN好似唔想見到佢一樣。 我地就行快步返學校。

到學校門前,SAM咁岩係咁。

「阿SIR早晨~~~~」VIVIAN熱情地同SAM打招呼。

「HI,早啊!」 SAM笑一笑後就走入學校裹,完全無視我。

係開學前一晚,係SAM床上佢話:「儀,聽日返學啦,係學校我地保持距離。」 我知道我同SAM既關係唔可以比人知道。

雖然已經早有協定,但當SAM冷漠地對待我時,我真係好唔開心。

開學後,我同SAM係校內都要保持距離,放學後一般我都係去探媽媽之後返阿姨屋企。 星期五六就會去阿SAM屋企。

過左一個星期。

我開始覺得自己唔開胃,唔想食野。 個肚間唔中會漲住。 感覺好似好D古怪。
咁快
留名
真係中出即飛
加速
Lm
阿儀篇(第三十二篇)
「VIVIAN..... 我懷疑...我有左啊.....我遲左黎。」

「下...... 唔係下.... 你同阿SIR架?」 VIVIAN同我係放學路上。「我都同你講左佢唔係認真,你仲同佢一齊都算,仲要唔用套......唉....」

「唉.... 我都唔知道啊.... 我自己唔知道自己諗咩,好亂啊..... 我媽咪又係醫院,我真係唔知道自己諗梗咩....我想阿SAM陪我啊....」 我亂到一個地步係完全唔知道自己做梗咩野.....只係可以喊。 依個絃月發生太多太多事,太多超出我能力控制既事。

「唉.... 咁啦,我地去買野CHECK下先。」 VIVIAN輕拍我背脊「唔一定有左既.....」

「唔.....」

VIVIAN陪我戰戰兢兢地去藥房買左支驗孕棒做TEST。 結果係...中左........。 驗孕棒上出現左一個"十"未圖案。

我對住驗孕棒,完全呆左失了方串.... 唔知道呆左幾耐,VIVIAN係洗手間外叫我先令我回返神。

我走出VIVIAN家既洗手間,抱住VIVIAN痛哭。 我唔知道自己依家要做咩先岩.... 我有左....仲係一個中學生昸我,如果大住肚一定比人指指點點。加上媽咪入左院如果比佢知道我有左,佢病情會更加差... 果一刻我決定左唔可以要個BB。

VIVIAN知道我既決定亦冇比任何意見我,只係問我係唔係要話比SAM知道。

話比阿SAM知道既結果只有兩個。 1) 佢會選擇同我結婚生左出黎。 2) 佢會叫我落左佢。

內心好希望SAM會因為BB而同我結婚,之後會好開心咁3個人一齊生活。 但我知道SAM唔會,佢會選擇叫我落左佢。 我係知道如果自己去同佢講,只會有傷心既下場,但係我仍然決定左要去同佢講,抱住一絲希望咁去搵SAM。

由VIVIAN屋企知道自己有左後,只係痛苦左半個鐘頭左右,已經做左依個決定。 我知道自己只有一條路可以走,同唔同阿SAM講都只係想比自己一個最後希望吧。

VIVIAN阿我一齊去阿SAM屋企,我選出左要同SAM面對面去講依件事。

VIVIAN同我雖然兩個人一齊行,但大家都保持住寧靜, 我在一個人回憶起SAM同我之間既種種事。 第一次係餐廳食飯果種緊張而又興奮既心情仍然好實在。 第一次我上佢屋企煮野食雖然雞手鴨腳但見到SAM一口口細味既樣仍舊令我有甜絲絲既感覺。

邊回味同阿SAM既開心回憶,好快地去到SAM既住所。

痛苦既鏡頭竟然再次出現係我面前,SAM仍然係同既上次果個女人一齊。 手拖手好開心咁行入大廈裹。

VIVIAN亦見到:「你....仲洗唔洗上去見佢....?」

「......」我知道我上同唔上都係冇分別...上去都只係會得到SAM冷血既對待吧!? 已經受夠了傷害,實在唔想自己再承受多餘既痛了,一切都阿了....

回過頭離開了。 我清楚的知道SAM永遠唔會同我有將來吧..... 王家儀你都係接受現實唔好再活係小朋友既世界啦,社會就係咁現實。

經過那一夜,我心態上開始有左少少改變。
-----------------------------

拎出VIVIAN返夜總會搵既錢,我一個人步進了一間係旺角唐樓既黑市診所做手術。

我輕按住肚皮,每行上一級樓梯都感到無比痛苦及心寒。 肚內隱隱的有一股推壓感覺,就好似BB在作出最後反抗,反對我往上行。

「BB……BB…..對唔住啊…. 媽咪真係唔可以生你出黎….對唔住…..」 我一步一步將BB送上死刑台上。
可唔可以係happy ending?
有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞