《新婚的我搭上了鄰家少婦》- 外傳

1001 回覆
183 Like 14 Dislike
佐治哥係咪果個老麥肥經理
佐治哥係咪果個老麥肥經理

老麥經理邊有咁多錢喺夜總會開咁多枝酒
呵呵~~
講得岩,M記經理雖然都係經理,佢係M記開20支汽水就得姐,係夜總會開20支酒點得啊!?
呵呵~~
講得岩,M記經理雖然都係經理,佢係M記開20支汽水就得姐,係夜總會開20支酒點得啊!?

錯手負評咗
可能係佢老豆
可能係佢老豆

Ching睇太多AV
呵呵~~

其實佐治哥個名之前出現過未, 係個名, 唔係個人物
呵呵~~

其實佐治哥個名之前出現過未, 係個名, 唔係個人物

阿儀篇(第三十七篇)
-----------------------------

的士飛快地去到九龍塘既酒店,「佐冶哥」拖住我落車,我真係覺得好嘔心,我竟然要同佢去酒店…. 登記拎房後「佐冶哥」已經推左我上床想搞我。

「喂….你痴左啊,你唔好搞我啊!」係夜總會裹的士上至到酒店登記處都有外人係度,所以我一直都唔敢反抗,因為我有所顧忌,害怕反抗會得罪公司MIMI姐更加怕報警上差館我會有案底唔可以賺錢照顧媽媽。

「哈!? 點啊? 都黎到依度,你唔係依家先想走下話??? 你如果走左去我同MIMI姐講,我諗你都好大獲下。」「佐冶哥」好似睇穿我所想露出一個奸猾既樣。 果然做生意既人係比較古惑,我係夜總會接觸多好了解。 但我想像唔到眼前依個我由細到大有接觸開,而又有一個美好家庭既人背後咁陰險。

「佐冶哥… 你唔好咁啦… 你唔可以搞我梗!!!」 對其他人只要有錢就可以,但對於「佐冶哥」我真係唔得。

「阿儀,係出面有外人就叫我「佐冶哥」啦,得你同我,你都係叫番我做姨丈啦。」姨丈正除梗佢對鞋。

「姨丈…你都知道自己係我姨丈,你係唔係變態架??? 你由細睇到我大依家你黎同我上床你有冇病啊!!! 會亂輪架。」 面對露車一面淫相既姨丈,我第一次鬧佢。

「阿儀,算啦冇得返轉頭啦,我諗你都唔會想你係夜總會做E件事比你媽咪知道架?」 姨丈已經除左鞋準備脫去西裝。

「…. 咁你又唔怕我話阿姨知道你去夜總會咩?」 我反駁。

「哈~~~ 男人去玩好正常,你阿姨唔係唔知道! 佢知道我做生意要應酬,只要我識返屋企有比家用佢就得。 你唔洗擔心姨丈啊。哈哈….. 仲有,我地唔係亂輪啊,我係你姨丈所以冇血源關係。你放心啦,乖乖地聽我話,我唔會講出去比你阿媽知。」估唔到姨丈份人會咁,我睇得出佢真係講真,如果我唔肯佢真係會同我阿媽講。

「點啊?阿儀你仲要諗啊? 你唔好唔記得你阿媽仲係醫院啊,佢係好番D,不過仲有排先可以返工做野。 如果比你阿媽知道你返夜總會搵錢,你估佢會點? 佢一定唔會比你再返工同打死你。 我諗你都知道錢對你黎講有幾重要啦係咪? 依家我仲比你住係我度,你冇比租我架,你唔係少少甜頭都唔比姨丈下?」 姨丈步步進迫我。

我知道錢好重要,阿媽由細到大都係同我講錢。 再加上依家我既情況就更加有需要。 我真係唔可以搵到另一份工可以賺到比依定更多既錢,我只有中三學歷。

「點啊? 阿儀,你唔好諗啦。 嗱…. 我可以應承你會比你阿媽醫藥費同照顧你兩母女既生活。 」 脫淨西褲既姨丈走近我。

「……」 我已經冇野可以再講,姨丈講得好岩,佢佔左上風,我真係唔可以冇左份工。

姨丈用佢對微胖既雙手伸到我背脊慢慢拉開連身裙既拉鏈,同時間佢將頭埋近我面前。「點啊?」

我仍然冇反應,只有將頭dup低去避開姨丈一對有目空一切既眼,我怕佢會睇穿我所以。 姨丈見我冇反應就開始肆意地進攻我既身體。

面對姨丈對我既身心進擊,我已經變得完全冇力反抗,我放棄左自己任由姨丈去玩弄我既身軀。

姨丈將我連身裙脫去,從後抱起將我放到巨大的圓形床上,雙手不停用力搓弄我一對乳房。

「阿儀,你對波真係好燃大,我一直都有留意你對波。 你係我屋企住我成日都幻想到底揸落黎係咩感覺!! 嘩…我真係估唔到原來真係咁大咁軟。」 姨丈貪用力地搓,咀巴亦開始吸吮一對幼細而敏感既乳頭。

估唔到姨丈既舌功會咁利害,賴得我又痕又舒服。但理智仍然控制住我,叫我唔可以投入。

舌頭慢慢移到我頸項不停打圈輕掃頸部性敏感區域,由我耳背頸動脈不停上下掃。 我強忍住想呻吟既衝動,緊緊閉起我的咀巴。 因為我感覺姨丈起同我濕吻。

濕吻我係好enjoy,我同客人亦會有。 但今次既對手係姨丈,我感到嘔心。 閉上口及眼睛同唔比任何反應係我唯一可以做,希望姨丈搞到冇引要放棄。

但我太睇小佢既緊持同床上功力。 姨丈的咀貼住我既咀,想同我親吻,我不停搖頭唔想同佢既咀有接觸。 姨丈卻沒有放棄,反而用手捉住我塊面錫過黎。

「唔…唔…..唔好」 我只可以無助地以最少既咀巴開合叫唔好。

姨丈另一隻手伸入我內褲中,打算進攻我最後一度防線。
poor
阿儀篇(第三十八篇)

手指係內褲則伸入去撫摸我既洞穴,我立即出手阻止姨丈:「唔好啊,姨丈唔好掂我….唔…」姨丈商場打滾多年把握力好準,想唔到佢係床上既反應一樣咁利害,就係我開口一刻將佢既舌頭完完全全放到我口中轉動。

「唔….」我被姨丈單手捉住頭,已經冇力反抗,而下身小穴亦已經被姨丈的手在玩弄中,上下同時失守了。 我知道我已經冇力去抗拒,我鹿夠做既只有哭。

傷心因為連親人都咁可怕,都信唔過… 果一黑我真真正正知道世界真係好黑暗,我知道自己唔應該信任何人,要生存落去係一個充滿邪惡奸險既世界存活落去,自己先要有放棄一切既心。

唯一可以信既就只有錢同自己,

「嘩…阿儀,你都濕得好快下。」 姨丈加手不斷於我小穴洞口打轉,身理反應已經再唔受我理智所控制。

「啊….老細… 你係咁捽我下面點會唔出水喎…」 已經睇化左,反正都已經到依個地步,我就做返平日同客做既事情。

「哼…你真係好淫!!! 唔....呀...唔好叫我做老細,叫返我做姨丈。」

本打算當佢係客人會好過一點,我既工作就係要令老細開心同舒服,老細開心HAPPY我自然多D錢。 既然老細HAPPY要我叫佢姨丈就姨丈啦,我已經冇左自尊羞恥既心。

「啊…姨丈…姨丈…. 你好衰啊…蝦人地…」 我主動去錫番姨丈,下身迎合手指轉動既動作,我開始去享受著性為我帶來既快感。

為左客人開心盡興,一般都會採取主動去滿足客人,我推開姨丈幫佢脫去底褲,一條半軟既肉棒露於我面前。 一般男人到左4-50 歲已經唔會好硬,姨丈亦一樣有硬度不足既情況。 一條唔硬既肉棒插入洞穴中其實感覺唔會特別舒暢,反而年輕一D既人肉棒硬一點插入陰道會好有FEEL。

不過客人開心係重點,男人都鐘意認叻。 「啊……. 你好大條啊… 」 我拎起姨丈半軟既肉棒係手裹奪弄了幾下,FEEL到佢比剛才硬左一點點,足夠可以放入我濕透既洞穴中。

騎係姨丈身上搖擺既我不忘tum下佢:「啊…啊……. 好舒服啊…..姨丈….」 我刻意地讚美姨丈。

「啊….我要射啦阿儀…」姨丈準備要射出,我亦配合佢將身體搖晃得更快:「啊…啊….射啦,我都要黎啦。啊…呀….姨丈射啦,快D射我地一齊黎啊.....呀。」

「嗄...嗄...嗄.....」我同姨丈兩人攤係床上,我依靠係佢手臂內。 比客人既感覺好有小鳥依人feel。 「姨丈... 嗄...你好西利啊,估唔到你咁勁....搞到我好舒服。」 為左留住客人,我地做完之後都會讚客人。

「係咩? 哈...你都好正,你真係好好搞啊..... 你知唔知我一直想同你做,真係估唔到今日可以做到。 嗄.... 嗱,我應承左你會幫你阿媽,醫院費用我會同你阿姨傾,佢會搞掂。 你就係我地屋企繼續住啦。」

「多謝姨丈~~~ 係屋企我都會識做唔會比阿姨知道!放心!!!」

收左姨丈既錢分開後,我一個人坐的士返公司。

龍哥見到我立即走上黎問:「點啊你.... 岩岩你同客出去好似有少少怪咁.... 冇事下......?」

你對到我個樣怪唔一早出手幫? 我真係好想咁問佢,不過我知道其實唔關佢事,我只係冷冷地拋出一句:「冇啊,唔太鐘意個客姐,不過有錢收冇問題。」 唔知做咩事我會咁講,一般情況下姊妹們都唔會講自己收錢就可以做,因為大家都仲有小小自尊羞恥心。

經過岩岩同姨丈既經驗,我知道自己原來可以咩都放棄晒,係我眼裹面只有自己同錢。

「哦.... 我以為你有D咩事姐,冇野。」龍哥似放鬆一口氣。

「做咩啊? 你擔心我啊? 哈..... 想溝我?」 我語帶挑釁地講:「你想要我既咪買我鐘囉~~~」

龍哥聽到我咁講後,臉色一紅想爆粗,但佢最後冇咁做只要轉個頭:「係,我知道要錢,你咪玩啦,快D上去返工。」

我咁講係唔想比希望龍哥,因為我已經變成一個為左鉉咩都得既人,連親人都可以搞我。 我已經切切底底地步入依個暗黑既世界,我唔會想同任何人發生愛同情,只要有錢先可以比到安全感我。 就同姊妹所講雌性動物 依賴雄性得到安全。 我已經完完全全變成一隻冇道德觀念既禽獸。

果日之後,龍哥冇再做泊車,聽姊姊講同大佬去左做其他野。

而我就同姨丈展開左一段奇怪既生活模式。係姨丈屋企就會保持距離扮成係一般親戚關係;但到左晚上姨丈會MARK我鐘出去做超越親戚關係既事。
阿儀篇(第三十九篇)

時光飛快轉過,幾年後媽媽已經出左院,只需要定期去覆診,不過佢已經冇再工作,因為身體唔可以太操勞。媽媽出院後我地租左一個小單位住,租金由姨丈暗地裹交比業主,當然姨丈唔係白比的。

而我同VIVIAN仍然係夜總會工作,以我地學歷只可以做到夜總會依一種唔需要學歷既工作。MIMI姐仍然係夜總會一眾囡囡既媽咪,我同VIVIAN就成為左大前輩,我們身邊既姊姊都慢慢換成一D小妹妹。

男人就係愛年輕貪新鮮既動物,我同GIGI係食度由曾經係最受歡迎既女仔變得再冇新鮮感。 (雖然我地只係20歲左右) 係食個圈就係咁現實。 我地賺錢能力已經低左好多,加上身體亦因為晚晚飲酒要差左好多。

我同VIVIAN都要為自身打算,我地打算開化妝護膚品生意,本生我地對化妝護膚品有認識加上唔需要高學歷都可以做到。 幾年黎我地都賺左唔少錢足夠我地兩人去開一間小鋪頭,於是我同VIVIAN就慢慢實行開鋪大計。

可惜既係我同VIVIAN都想得太簡單,開鋪冇我地所想咁容易搵錢。 好快我地已經用晒之前夜總會所賺既錢比晒業主交租用。

VIVIAN冇晒錢還好,因為佢爸爸仍然有工作,VIVIAN可以慢慢搵工儲返錢。 但我呢? 媽媽已經冇返工,加上仍然要藥食既關係,所以我既家庭負擔好重好重。

我既賺錢能力來自我既身體同外貌,所以要善用佢黎搵錢。 我冇選擇重返夜總會,對於飲酒我其實真係冇興趣,加上酒精對身體影響好大。所以我選擇左直接用身體去換取金錢。

而對象係姨丈! 我已經冇再同以前既客人聯絡,因為唔知係從良後仍然接觸客人。 姨丈知道我所想就請左我去佢公司做,職位係佢既私人肋理。

私人肋理既工作係跟住老闆(姨長)出出入入去開會同比佢出出入入去開房。

「唔…唔….老闆啊….好西利啊…. 快D快D呀….」 姨丈正全力用佢條唔硬既小炮抽插住我既小洞穴,佢要有新意所以要求我改口叫佢做老闆。

隨住姨丈身體動作,我知道佢就快要射。「啊…啊…..射入去啦,係入要射啊…..」 由我成為左姨丈私人 肋理後,佢要求我由早到晚跟住佢,而佢亦要求我要食避孕藥。

以前我做夜總會時佢怕我有暗病所以會用套,當我成為佢私人助理後,姨丈確保我身體安全所以有咁既要求。 唔用套直接射入去,起初我係有點怕,因為只係得SAM試過,而SAM果時係我男朋友所以我先肯比佢唔用套。

至於姨丈,其實我係由夜總會時期既反感之後到慢慢開始變成左冇咩大感覺,最後變成左接受同習慣左佢係我身邊。 到依家,姨丈仍然願意照顧我,令我對佢有一種感激次情及愛意…. 不過理智話比我知道錢先係最重要。

--------------------------

同姨丈關係維持左1年左右,一日阿姨打比我約左我去佢屋企。
阿儀篇(第四十篇)

到左阿姨屋企,見到姨丈同阿姨坐左係廳。「阿姨姨丈,王志文呢去左邊?」

「佢升左中學出左去補習,佢要開始比心機機書啦。」阿姨冷冷一句,轉而怒視姨丈:「志文佢要好好讀書生性人做人!唔可以學佢老豆咁!!」

「唔…」我感到有點不安。

「阿儀,你覺得我地一家對你同你媽咪點啊?」 阿姨雙眼像會發光一樣,厲著我問。

「下…. 好好啊,好照顧我地。」 我都唔知可以講咩….

「係啊!? 你都知道我地對你同你阿媽好好啊?」 阿姨收起平日對我既笑臉,以責怪口敏問:「既然係咁你做咩事要咁做啊?」

我把頭dup低,我知道我同姨丈既事已經揚開左,相信係公司內既同事爆出黎。

「答我啊!!!!!」 阿姨企起身大聲講。「做咩唔出聲啊???? 下??????」

我可以點講? 唔通講係姨丈迫我? 我已經洗脫唔到罪名。 「對唔住…..阿姨…..」 我將頭dup到更低。

「對唔住大晒???? 」拍~~~ 阿姨一掌打落我度。「你個死人胡狸精,你連姨丈都搞,你變態架!!!!! 你對得住我咩? 你幾時學到咁壤!?」 阿姨再打我兩巴! 拍拍~~~

「唔好打啦…」姨丈上面制止。

「你同我坐好!!! 一日最衰係你。 你個仆街,一日到黑去玩我都算,你玩女人玩到連外甥女都唔放過。 啊………」 阿姨開始失常地打姨丈。

「啊….老婆….對唔住….啊….」姨丈完全冇反抗之力。

我就坐係一旁呆呆咁望住,係度等候阿姨對我既發落。

「嗄…阿儀…」阿姨打左好耐終於停下來回望我,依個時候佢冷靜左好多。「你可唔可以唔好再搞佢啊… 你唔好破壞我地啦……嗚……………」

阿姨突然失控到狂喊…. 「我….真係有個好..好.既家庭,有老公有仔….嗚…. 你做咩事要咁做…..嗚…. 」

「阿姨….對唔住…你唔好喊……」 我亦被阿姨既眼淚影響,開始反省到底自己係唔係真係好衰。

「你講啊…..我地係唔係做咩野事呀? 嗚…你答我啊…好冇…嗚嗚嗚…… 我對你同你阿媽都叫仁至義盡啦….. 嗚嗚……」聲淚俱下既阿姨看得我有一絲內疚感。

「阿儀…求下你唔好再搞我老公啦…. 最多我比錢你啦…..啊……………10萬夠唔夠啊? 30? 嗚嗚…….. 50萬啦……..好冇啊….嗚嗚…..你答下我啦…. 你點先肯收手啊?」

阿姨拎起支票比我,一張50萬既支票。

「你拎左佢…嗚..嗚以後唔好再見我老公啦…..嗚嗚…..你應承我啦…..」 阿姨跪係地上。

「阿姨……你起身先….」阿姨死都唔肯起身….

「你收左啦啦…..好冇啊….你收啦….唔好再搞我地啦……..」阿姨堅持。

最後我只有無奈地接過50萬支票,懷住一個忐忑心情離開左阿姨屋企….果次係我最後一次見阿姨同姨丈。
其實阿儀真係好慘 之後仲要變成鬼 唉
點樣墮落

咁嘅身世,仲要畀自己老公隊冧

咁嘅身世,仲要畀自己老公隊冧

樣靚都咁慘
咁益呀SAM
比個好消息大家,
今日冇文出~~~
阿儀篇(第四十一篇)

拎住$50萬支票,咁大個女都冇試個有咁多錢,係一張阿姨開出要我以後唔好再搞佢老公既支票….

我不禁問自己,係唔係自己做錯左? ??

當初係阿姨自己話一力承擔媽媽同我既生活費同入院既錢,之後姨丈又背後話唔想長期照顧我地。 好啦,之後我自力更生去搵錢,同左姨丈做都係被迫在先。 但一切責任最後竟然落晒自己身上…

我到底做左咩錯事,要咁慘…. 可以既話我都唔想出賣自己。 原來世界冇 個係好人,連阿姨依家都將我當係衰人看待。

返到去屋企,媽已經訓係床上。 心裡問自己,到底點解我地兩個咁慘…. 我真係想同佢一齊係度自殺死左佢….

電話響起,係姨丈打黎。

「阿儀…. 你返到去啦,你依家住梗果度我諗唔方便再幫你比租,你自己諗下方法啦…SORRY….」姨丈壓底聲音,明顯係怕比阿姨聽到吧。

我冇出聱將電話掛上,看著手上支票看一下媽媽。 苦笑左一下,世界上真係只有阿媽同VIVIAN係唯一對自己好既人…. 無論點,我都要盡力照顧好阿媽。

第二朝,我第一時間去銀行入左支票後,立即去搵左第二間屋租黎住。 就返去同阿媽搬走。

媽覺得奇怪,做咩事搬得咁急。 「阿囡…做咩咁急要走,E度唔係阿姨地比我地住架咩?」 媽唔知道阿姨同姨丈仲有我之間既事,對我黎講算係好事吧?

「係啊,我地搬去有LIDT坐既大廈,方便你出入。」 我解釋比阿媽知道,相信佢唔會覺得有問題吧?

「哦….」 阿媽冇問其他野,只係幫我手執拾一D輕便既衣物。半日時間我地已經搬到新屋住。

「阿女,地方唔錯,係唔係好貴架? 點好意思要阿姨地租E度比我地啊…..」 媽媽覺得唔好意思同阿姨錢。

「阿媽放心,我依家搵到錢,你唔錢怕。 」 為左令佢安心,我只好同佢講我份工可以照顧到佢。事實上我係前路亡亡….

-------------------------

打比VIVIAN問佢有冇野做,佢既答覆係有,做尖東既大夜總會 – 中華城! VIVIAN一直都離唔開依一行。

而我,亦都一樣冇技能去做其他行業。 你叫我做一個SALES… 我真係唔得…. VIVIAN話可以介紹我返工,我冇多考慮就答應左佢。

我再一次成為左小姐。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞