召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (6)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
你地揸自動波果時,斜路開車係唔係要一隻腳踩住個腳制,另一隻腳補少少油?等架車有動力向前先放腳制
因為我係學棍van,有得鬆極力子

自動波一鬆腳制已經有動力唔會溜後

真easy
點解好似冇乜人考掃桿埔咁 因為太難?

我考樂活道mt 1 take pass
當初報呢到只係唔想排咁耐 冇諗過難唔難
不過又好彩搞得掂

東院道
沙駕棍van 補鐘有冇推介
18歲p牌係咪無機會岀到牌

有錢乜都得
你地揸自動波果時,斜路開車係唔係要一隻腳踩住個腳制,另一隻腳補少少油?等架車有動力向前先放腳制

但我試過幾時,鬆腳制之後會溜後,好在後面架車有啲距離
之前考泊位,隻腳震到控制唔到

呢隻糖係有振靜/放鬆嘅作用
無乜味嘅,考前食兩粒

係咪車淑梅果隻?

唔知
唔睇電視唔聽收音機
不過食過係work

我震到架車流前小小
即係踩停拉手制空波抖返五六秒
之後再拍過 左腳爭掂埋地冇咁震先拍到
都冇肥

腳爭唔係掂埋地踩咩, 唔掂會好累
岩岩拎牌

真係黃紙都唔洗比

用埋eps比錢最方便

有錢乜都得

問過好多間都唔受,有無介紹 thx

正常停定落手制,鬆手制開車時唔係應該比油咩
利申 棍仔p牌

學自動波個陣, 斜路開車都係教比左油先鬆

自動波溜唔溜後真係睇部車同埋個斜度

玩過兩部車, 一部真係斜少少都會溜, 另一部係可以捱幾秒先會溜

有錢乜都得

你出咩車呀?
mk車緊係唔得

有朋友有d錢,18歲p牌揸golf gti,保險都受

正常停定落手制,鬆手制開車時唔係應該比油咩
利申 棍仔p牌

我估佢都係腳制走天涯....

有錢乜都得

你出咩車呀?
mk車緊係唔得

corolla炸,身邊有fd做保險都唔受,灰
有無人可以話我知禮拜五兩點永考街多數咩情況
平時學車都就唔到呢個時間去行下 想得個知字做下心理準備同可以安心去受刑
想問下抽到快期私家車自動波,揀香港係咪一定係跑馬地? 同埋知唔知下午兩點幾個邊多唔多車難唔難考
我想問下搵師傅學車嘅程序係點

約左第一堂 學完 比完第一堂嘅錢 再約

咁一堂堂比?定點
想問下抽到快期私家車自動波,揀香港係咪一定係跑馬地? 同埋知唔知下午兩點幾個邊多唔多車難唔難考

唔係話難,多車,塞車咁囉

咁一堂堂比?定點

一次比十堂, 上完一堂會同你約下次幾時

有錢乜都得

你出咩車呀?
mk車緊係唔得

corolla炸,身邊有fd做保險都唔受,灰

無可能

佢點覆你?

咁一堂堂比?定點

即係第一次比成兩千幾三千 如果轉師傳先退?

咁一堂堂比?定點

係咪個個師傅都係一次比十堂咁

咁一堂堂比?定點

係咪個個師傅都係一次比十堂咁

我學嗰個續堂比 但係第一堂要俾咗考試租車錢先
有無人可以話我知禮拜五兩點永考街多數咩情況
平時學車都就唔到呢個時間去行下 想得個知字做下心理準備同可以安心去受刑

永基路都係勁多死車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞