召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (6)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
肥咗路試 個官話我個頭擰得太遲

過死車?cfu教司機位到死車頭就望鏡擰頭
今朝宏業東第二次pass左

一路渣個官一路屌我,諗住死硬,好彩

多謝各位巴打分享經驗

我考果陣個官都係咁 可能同一個

我果個係呀伯黎

佢話我擰得太慢
Cfu屌我冇做戲同考官say sorry同thank you
岩岩澤安一take pass
感謝所有司機大哥忍讓

恭喜曬

今日考既巴絲加油俾啲信心
落雨慢慢揸唔好心急

永考街 pass

正式加入 P 牌路面炸彈行列

巴打一take?

佢話我擰得太慢
Cfu屌我冇做戲同考官say sorry同thank you

擰咗右面冇擰左面

佢話我擰得太慢

擰咗右面冇擰左面

貨VAN左邊望鏡就得,唔洗擰喎
今朝pass左澤安大埔道
點解黃紙中間果D錯誤 兩邊都有格仔既?
今日考油塘 丙部肥左

衰咩

一路好順暢 考官冇break我冇講野 條路都少車
有個位要過死車 可能太順暢 我望下鏡冇車跟住抽頭出
跟住就個超越障礙物 無留意交通情況定唔知咩 嚴重
就係因為冇寧頭
感謝所有司機大哥忍讓

恭喜曬

今日考既巴絲加油俾啲信心
落雨慢慢揸唔好心急

永考街 pass

正式加入 P 牌路面炸彈行列

巴打一take?

邊係丫
計埋呢次考撚左三次

可以衰兩次輕微 第三次就tick嚴重

可以衰兩次輕微 第三次就tick嚴重

噢原來係咁

佢話我擰得太慢

擰咗右面冇擰左面

貨VAN左邊望鏡就得,唔洗擰喎

其實我已經全程都擰得好誇 佢話我永孝街唔知邊度轉出去擰慢咗
近呢幾日買左車 未練s 型泊位唔敢出街
今日考油塘 丙部肥左

衰咩

就係因為冇寧頭

無望盲點?
感謝所有司機大哥忍讓

感謝帶候生斯文帶眼鏡阿sir高抬貴手
唔知你有無睇呢個post

佢話我擰得太慢

擰頭太慢都代表你唔係好知望黎做乜
今日考油塘 丙部肥左

衰咩

就係因為冇寧頭

無望盲點?

衰on9
近呢幾日買左車 未練s 型泊位唔敢出街

搵個人陪啦,
考試冇考咩?
今日係啟德郵輪碼頭跟住個學車仔,條友舞龍咁舞
轉灣仲差d撞埋落水馬度
轉灣又完全唔岩位
個師傅都幾夠薑

巴打係咪大約五點幾左右喺果頭
今日喺果邊都見到個學女幾靚女,學棍van

係5點幾,望唔到果個係咪女仔
淨係覺得個師傅都幾夠薑
個學神好明顯係未掌握到扭軚轉灣都比佢入郵輪碼頭
想請問下學輕型貨車如果35堂夠唔夠,想學棍波,過幾日去交表,因為我見駕駛學院果啲15堂
想請問下學輕型貨車如果35堂夠唔夠,想學棍波,過幾日去交表,因為我見駕駛學院果啲15堂

運輸署建議30堂
正常35堂就好夠 除非真係天資差

應該15堂係出街,另外有十幾堂係淨考泊位

應該15堂係出街,另外有十幾堂係淨考泊位

唔係呀,駕駛學院最平plan係15堂+送4堂總共19堂學哂乙部丙部
肥左培正

廢牌都肥

私棍

棍私衰過廢牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞