召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (6)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
今日做左駕院模擬考試
佢tick左 開停車無望鏡 未能充分使用鏡
太接近物體 不適當情況超越物體
紅字果d係咪肥得

太接近其他物體有輕微

在不適當情況下超越物體就肥得

開停車無望鏡 未能充分使用鏡

E幾個必tick架
有冇考元朗巴打?
下星期 考0915 元朗多唔多車?
0915係唔係第一個考?
次次學車都係夜晚
同埋真係唔多記得條路點行

最早唔係0930咩?
愈早愈少車,我聽師傅講過第一round好大機會行元朗村

元朗村
希望中到

不過朝早夜晚係兩個世界, 由其係宏業東, 最好考前約一堂係考試個時間揸一揸
今日做左駕院模擬考試
紅字果d係咪肥得

太接近其他物體有輕微

E幾個必tick架

我有意識開停車 比油 行到咁上下望
只不過可能幅度唔夠

不適當超越物體真係 連自己衰左都唔知
可能我跟全個學神尾
佢係我前面想cut右邊線 我見佢cut極都cut唔到
心急就自己cut左先
月尾下午三點考天光
有咩情況要睇盲點
過死車,醒合一線,轉線?
仲有冇
今日做左駕院模擬考試
紅字果d係咪肥得

太接近其他物體有輕微

E幾個必tick架

只不過可能幅度唔夠

可能我跟全個學神尾
心急就自己cut左先

跟學神好易中伏
有冇考元朗巴打?
次次學車都係夜晚

下星期考1400
想了解下個路面會咩情況

兩個都幾好啊 唔係返工/學時間 慢慢渣 淡淡定就幾好
小心西鐵黃格 左過右線 西鐵站下面比貨車zip位
留意釆疊庭盲點

Zip位呢家野
佢要硬zip入黎我係咪要break一break讓佢?

緊係 考牌最緊要比人睇你有安全意識

但後面架車唔識死又跟貼我
我咪變左不顧其他駕駛人士

貼你尾你係唔洗理佢。
重迫力個陣就要望埋後鏡。

佢抽頭出你要比個官知 你係留意到佢

定速或輕印迫力,大動作望鏡
有冇考元朗巴打?
次次學車都係夜晚

下星期考1400
想了解下個路面會咩情況

兩個都幾好啊 唔係返工/學時間 慢慢渣 淡淡定就幾好
小心西鐵黃格 左過右線 西鐵站下面比貨車zip位
留意釆疊庭盲點

Zip位呢家野
佢要硬zip入黎我係咪要break一break讓佢?

緊係 考牌最緊要比人睇你有安全意識

但後面架車唔識死又跟貼我
我咪變左不顧其他駕駛人士

貼你尾你係唔洗理佢。
重迫力個陣就要望埋後鏡。

佢抽頭出你要比個官知 你係留意到佢

定速或輕印迫力,大動作望鏡

多謝師兄提點
有冇巴打有排快期經驗?
尋日肥左永考路試,衰向一個自己心急on9 位
係咪比錢人排最好(網上嗰啲)?定一話佢地都係上網禁?
另外想問係咪愈快愈好?定一話排兩個星期到(比自己熟下條路)?
岩岩肥尻左永考

個仆街官No.153 一上我車成村人望我已經知領野
條路渣得好都肥尻我 可能𥄫左女
岩岩肥尻左永考

肥你乜
岩岩肥尻左永考

肥你乜

肥我無查看交通情況 無顧及其他道路使用者
佢都on9 之後d教官話呢條友肥人無理由 睇心情
小撚心佢 chok到佢少少交戲勁過謝庭峰
有冇巴打有排快期經驗?
另外想問係咪愈快愈好?定一話排兩個星期到(比自己熟下條路)?

我試過兩日都禁唔到就上網搵人排
岩岩肥尻左永考

肥你乜

班教官可能都係安慰你架姐
當自己唔好彩囉
岩岩肥尻左永考

肥你乜

班教官可能都係安慰你架姐
當自己唔好彩囉

希望啦 各位加油
想問:我肥咗路試,但7月唔喺香港,係咪抽翻慢期就得?師傅話佢會幫我搞 我上運輸處睇,慢期要8月29後先考到,咁我抽咗之後再補翻幾堂就得?
唔該曬!

兩個幾三個月冇操,你操返基本o野都幾堂,仲有可能抽到新試場呢
岩岩肥尻左永考

肥你乜

原來真係殺人王 你唔好彩
有冇考元朗巴打?
次次學車都係夜晚

最早唔係0930咩?
愈早愈少車,我聽師傅講過第一round好大機會行元朗村

元朗村
希望中到

不過朝早夜晚係兩個世界, 由其係宏業東, 最好考前約一堂係考試個時間揸一揸

掛左1月考元朗 朝早11:15
等緊師傅打黎約學車
有冇巴打有排快期經驗?

穩唔穩陣?係咪google "排快期" 既第一間?
希望抽得返永孝
今日做左駕院模擬考試
紅字果d係咪肥得

太接近其他物體有輕微

E幾個必tick架

只不過可能幅度唔夠

可能我跟全個學神尾
心急就自己cut左先

模擬考試有問題,做乜唔問返呀sir
今日做左駕院模擬考試
紅字果d係咪肥得

太接近其他物體有輕微

E幾個必tick架

只不過可能幅度唔夠

可能我跟全個學神尾
心急就自己cut左先

模擬考試有問題,做乜唔問返呀sir

衰自己on9 掛住問頭先d突發野點處理
同埋我無記錯我同佢係間房起身先比份成績單副本我
我又反應唔切 成隻on99咁
唉 覺得唔識路喳車真係好難 好驚cut 錯線
今日入 紅隧以為自己入錯線 騎住左雙白線幾秒
利申:p牌
抽快期,樓主仲有冇幫人抽?

我自己抽嗰時用手 click 真係唔夠快兩日都睇到日子 submit 唔到,最後都整個外掛半自動搞掂。
唉 覺得唔識路喳車真係好難 好驚cut 錯線
今日入 紅隧以為自己入錯線 騎住左雙白線幾秒
利申:p牌

冇比人係咁閃你大燈?
有冇巴打有排快期經驗?

試多幾日嘛...
有冇巴打有排快期經驗?

快期其實都係睇當日有冇位空出黎

可以有10個位, 可以係冇位

而且日子都唔到你決定

例如今日15號, 最早可以揀到29號
16號個日, 最早可以揀既可能係28號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞