召喚lihkg所有學神/P牌巴絲 (6)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

垃圾

係咪兩邊都死車佢無位讓你

大約係咁

就咁睇你係model X前應該見到架的士

係,但我行先,理論上我有權行曬
但的士照隊埋黎,我咪停車諗住讓佢
in fact model x泊得真係好撚衰

如果佢唔洗踩線而你要嘅話,你無優先權
between,考車就係唔係都讓咗先

的士本身踩緊線.我知道我考車要讓
所以我扭左少少讓,一扭完就俾人踩
我左邊全部死車,架model X泊到凸撚矖出黎
佢話我太貼部model X 。。。架的士又死都要過

讓係要安全情況讓,一早有空位嗰到就應該讓咗先
有冇人試過考完未夠七個工作天就去運輸署攞到P牌

上面先講完無耐....

上面先講完無耐....

冇追sor
但最快既試過幾耐攞到
攞P牌有D野想問,

我考棍波

咁填暫准駕照個份申請表 乙部

新領係咪寫曬 1 2 A 咁

驚佢以為我考自動波

到時唔俾我渣棍
攞P牌有D野想問,

我考棍波

驚佢以為我考自動波

到時唔俾我渣棍

1 2就得
攞P牌有D野想問,

我考棍波

驚佢以為我考自動波

到時唔俾我渣棍

你拎咩車考就計咩牌。 你話你考貨van填左私家車就話啫
及格拎牌一定要足7日?

唔係,最緊要係資料已入系統
之前有巴打教過點check,
你可以去排快期個網站,嘗試入自己啲資料
如果佢話無資料口啫係未入
如果係資格不符嘅話,系統已經有你pass嘅記錄所有唔容許你排快期,就知入咗

Thxx

如已確定對頭車無車, 你踩線先, 然後對頭的士黎到
你係應該踩停自己部車。 扭係死罪.....
就算你唔貼MODEL X 都係死突然擰軑

塞住交通? wfc? 鬥唔好郁囉, 你唔郁係唔會肥

如果你踩線先, 對頭車即使冇踩線但將會同你接近
都係同一做法, 踩停自己或慢速駛過, 即使大車司機都會咁做

仲有
的士本身踩緊線
咁即係你睇唔清對面交通情況而扒出, 又係死
就來考澤安
好緊張
攞P牌有D野想問,

我考棍波

驚佢以為我考自動波

到時唔俾我渣棍

其實佢有咩紀錄,都唔知填黎做乜撚

上面先講完無耐....

冇追sor
但最快既試過幾耐攞到

多數三個工作天
遲啲考駕院 沙田 係咪大伏
聽朝考油塘
有冇巴打學緊第4堂都轉唔好個彎
有時連直線都行唔到 成日靠左去死車到
利申:棍波

我,六日就拎

不嬲比師傅話我隻手唔得定直,轉灣又唔識攞呔。。2 take未pass 不過唔係衰呔

行車望鏡唔夠密

不嬲比師傅話我隻手唔得定直,轉灣又唔識攞呔。。2 take未pass 不過唔係衰呔

上第三堂都唔係次次轉得靚 成日轉左彎都唔係好知幾時扭軚
利申:未轉過右彎
7月頭考澤安

上第三堂都唔係次次轉得靚 成日轉左彎都唔係好知幾時扭軚
利申:未轉過右彎

我覺得轉彎係考經驗 但係我個師傅好似想我精通轉彎先教其他野 好驚唔夠時間學
利申:8月考棍波van
如果想搵出面啲師傅補鐘,大概幾錢一堂?要預早幾多約?

係,但我行先,理論上我有權行曬
但的士照隊埋黎,我咪停車諗住讓佢
in fact model x泊得真係好撚衰

如果佢唔洗踩線而你要嘅話,你無優先權
between,考車就係唔係都讓咗先

咁就係你遲咗讓啦麻
一陣又話有權行哂 一陣又話有讓
見到對面線有車 自己又踩線 老西都即停啦
你理得佢對面有冇踩線?

其實自己踩緊線就最好行埋佢

佢唔讓我呀 佢睇住都照抽頭出左黎

你就咁停架的士過唔到咩?點解一定要扭入?

我覺得過唔到

塞住交通? wfc? 鬥唔好郁囉, 你唔郁係唔會肥

仲有
的士本身踩緊線

我踩線先,我踩住線行左15米左右
架的士係望住我出照cut出黎
之後我一扭想停就衰左
俾個考官踩先過我
個部model x 下次報警趕走曬班家長先

塞住交通? wfc?
鬥唔好郁
囉, 你唔郁係唔會肥

仲有
的士本身踩緊線

考完,係師父叫我應該同佢鬥唔好郁
唔洗扭黎讓佢
屌你老尾4000幾呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞