OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
都係op3最抵$3088
要用黎做生意。頂唔順 有冇巴打仲有未用coupon code可以益小弟~

唉。咁我應該會買3T,但係邊度買最快手/平?官網好似要等,深水埗會唔會老鼠機?

人x電訊好似好d
深x都就包你鬼機

一加5出完再加HTC 減價 到時真係有得鬥

3788 128GB 買3T 水尾唔知點咁。 5代又過四千幾。
依家ON99冇電話用
有冇巴打有提議。

緊係唔好啦

轉機啦,又唔係得 oneplus 一部機

有咩好介紹? LG G4見過鬼已經唔敢入G6。

我就等埋nokia新機
已經忍夠大廠d垃圾app又無得del

等nokia9 x2

另外個人睇好xperia xz1 應該會有大驚喜 隨時蔗渣價錢燒鵝味道
要用黎做生意。頂唔順 有冇巴打仲有未用coupon code可以益小弟~

做得手意就闊佬d 直接買xz premium啦 暫時唯一一部可以屌打s8+的機
唔好跟車太貼 一陣又炒哂車
之前堅果pro都係咁 發佈會完全另一個樣

有冇圖睇下?
點解會咁
點解會咁

有咩問題

做得手意就闊佬d 直接買xz premium啦 暫時唯一一部可以屌打s8+的機

唔介意無3.5 都可以考慮下U11 好似都OK

U11好樣衰
我係3 更新左415我覺得。用電更加快左

U11好樣衰

樣衰呢d野好主觀
同埋佢個3.5轉頭唔係雞野
我係3 更新左415我覺得。用電更加快左

我都覺
413好似仲好d
你地之前買3t 由落單到送到要幾耐
Lm
你地之前買3t 由落單到送到要幾耐

3日
點解會咁

有咩問題

有咩問題
買3t果d係咪等到出5先買好d, 好似會減價
同埋3t好似話賣到later this year喎?
我屌你啦oneplus, 又話2月出,家下反口唔出

用緊oneplus3, 3t 既人,小心之後都冇晒update,根據one plus one, Two, X既經驗,部5出左之後應該幾乎放棄晒3, 3T
我屌你啦oneplus, 又話2月出,家下反口唔出

用緊oneplus3, 3t 既人,小心之後都冇晒update,根據one plus one, Two, X既經驗,部5出左之後應該幾乎放棄晒3, 3T

http://www.androidauthority.com/oneplus-confirms-no-android-nougat-update-oneplus-2-779029/

唔會
以往經驗係,新機一出即刻唔賣舊機
亦唔會減價

唔會
亦唔會減價

Pocketnow話印度會繼續賣
不過唔知其他地區係咪

唔會
亦唔會減價

不過唔知其他地區係咪

香港往年都係新機上場 舊機立即下架

唔會
亦唔會減價

不過唔知其他地區係咪

香港往年都係新機上場 舊機立即下架

我我記得有一年係減左價清貨,但唔記得係咪新機發佈之後
睇oneplus forum 大部分人都係度屌4.1.5有battery drain 待機一晚冇7-10%電...
你地有冇呢個問題
另外 Screen on time捱到六小時嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞