OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
睇定d先 雖然心郁郁想狗衝

急既話衝左先好啲
過幾日話唔定又飢餓行銷,冇貨嫁啦
冇OIS ,冇防水
睇定啲先呀巴打們

得返 EIS, 個樣又 ip7 咁,不了
利申: 3T
屌如果有64gb 8gb ram. 全黑就狗沖左了

same

你咪照買128 當64用

急既話衝左先好啲

收咁貴仲想飢餓行銷
講真 第一水除非出大事
唔係平一兩百實有人接 好過到時冇機

same

喊出尼

same

窮撚 覺得貴丫ma
屌呢部好定係lg v20好
想追音質但係呢部嘅spec又正啲
相機得EIS 為左個bokeh 就搞雙鏡

急既話衝左先好啲

收咁貴仲想飢餓行銷

例牌招數 係都唔奇
用緊3T食花生
狗衝-ed!

等睇影相review 係咪真係講到進步咁大

又話dxo最高分,提都冇提過

同埋夜拍表現都無提過

same

四千就唔想比啦

直情係我心聲
https://youtu.be/oUdYRw6DV38
竟然事先畀左部機Jerry 試

等埋啲 review 先

你睇下youtube已經一堆事前錄好既review爆哂出黎洗版

你睇下youtube已經一堆事前錄好既review爆哂出黎洗版

次次都係咁

等埋啲 review 先

驚佢好快畀人清哂貨姐 唔該哂巴打
呢部個背太似ip7 又搞到卻哂步

急既話衝左先好啲

前個排部 1+1 爆左mon 琴日忍唔住拎左去整
巴打們有無買佢 Welcome Pack ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞