OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
可唔可以送去順豐站?
有冇講過early drop做到幾時

Early Drop shipments will begin on June 21 via free priority shipping (6 days before general sales begin on June 27).

我估最遲去到 26 號,最快就隨時無
但樓上巴打講有 15 日退貨,我都心郁郁

15日退貨包唔包配件...?

Early Drop shipments will begin on June 21 via free priority shipping (6 days before general sales begin on June 27).

https://oneplus.net/hk/support/answer/what-s-the-process-for-return-and-replacement
配件必須原封全新,機身無花

堅吸引

https://oneplus.net/hk/support/answer/what-s-the-process-for-return-and-replacement

一個唔小心痴左張貼

一個唔小心痴左張貼

痴張貼都好過整花部機既
一陣花左仲麻煩

沖左先,玩夠14日拎上mk cs退

轉左cs好耐 依家要去牛頭角
完全唔順路去退 亦係其中一個卻步原因
忍一忍,聽日先再算
64同3t比除左外觀同粒u,電細小小外有咩唔同
64同3t比除左外觀同粒u,電細小小外有咩唔同

同埋相機外

5個樣寫係好撚似iphone
見到1+5 咁ge樣, 決定買咗部3T, 巴打用緊咩rom? custom rom個相機有oos咁靚未?

早2日買左2手$2000 港行
未試過an 機好用成咁

邊到2000蚊買咁平?
3T 64GB?
唉 仲用緊一 呢部真係唔吸引
fast charge又要用自己野
睇定d先 個鏡頭之前吹到dxo最高分 依家連ois都冇
妖,又玩限色迫買大容量

食屎啦
其實做dash charge,係咪一定要用番佢條線?
dash charge+普通type c線得唔得

唔得 條線都做過手腳嚟
原來個type c位得usb2.0 speed
唉 仲用緊一 呢部真係唔吸引
fast charge又要用自己野

但dash charge 堅快
其實做dash charge,係咪一定要用番佢條線?
dash charge+普通type c線得唔得

唔得 條線都做過手腳嚟
原來個type c位得usb2.0 speed

今時今日個port 仲用2.0
Early Bird sale code: Clearer Photos
Referral Program:https://oneplus.net/hk/invite#5S0N9N7QXRJT90I
各位扎打用呢條LINK買,你買有$150折扣買配件,我會有200積分
Early Bird sale code: Clearer Photos
Referral Program:https://oneplus.net/hk/invite#5S0N9N7QXRJT90I
各位打用呢條LINK買,你買有$150折扣買配件,我會有200積分
等左呢部好耐不過好似麻麻 但仲用緊OP1要換機 唔要呢部換/等邊部好

OP1還可以考慮,但用緊3/3T嘅都唔知換來做乜
等左呢部好耐不過好似麻麻 但仲用緊OP1要換機 唔要呢部換/等邊部好

OP1還可以考慮,但用緊3/3T嘅都唔知換來做乜

標準答案, 等OP6.
返正3T仲可以升android 8, 換黎有咩意思?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞