OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
大陸128g 5分鐘賣哂

op玩飢餓行銷都唔奇

一來
二來要睇oppo 肯俾佢賣幾多 撞正r11上市

oppo係上海好多廣告 really淫做代言

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

oppo 同op兩個brand 賣點同價錢定位都唔同既 除左撞樣

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

都無行貨

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

佢無入香港市場 得水貨

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

冇行貨姐

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

冇行貨姐

btw 如果有巴打入左手
可唔可以測試下op5 支唔支援 usb pd協議叉電
想知係咪無dash就得5v2a速度

佢用dash charge 應該就唔係USB pd啦
有ip6s都心郁郁想買

琴晚買果部仲快過點幾am買果部出貨

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

冇行貨姐

Oppo 同OnePlus根本係同一公司既兩個品牌
點會自己打自己

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

冇行貨姐

點會自己打自己

依家opo最新主打個部r11 其實都只係中階機黎, 用s660, 但係東南亞大陸市場當正平價旗艦咁推

op玩飢餓行銷都唔奇

一來

香港無乜人會用oppo

冇行貨姐

點會自己打自己

依家oppo最新主打個部r11 其實都只係中階機黎, 用s660, 但係東南亞大陸市場當正平價旗艦咁推
oneplus 手機
最過唔到心理關口就係驚佢有後門

行OOS既OnePlus 電話既冇自己既cloud service 亦冇預載大陸apps,OOS基本上open 曬source,其實冇乜好怕
驚既又可以自己flash ROM,OnePlus機ROM都唔少,OnePlus 表明unlock bootloader 唔會失去保養
oneplus 手機
最過唔到心理關口就係驚佢有後門

行OOS既OnePlus 電話既冇自己既cloud service 亦冇預載大陸apps,OOS基本上open 曬source,其實冇乜好怕
驚既又可以自己flash ROM,OnePlus機ROM都唔少,OnePlus 表明unlock bootloader 唔會失去保養

唔會有後門 放心
急問
6g ram 同8g ram 效能分別大唔大
如果唔大買6g ram 算
邊度睇運單no.
急問

點答你 都冇人用過8gb ram黎做對比
自己上utube 搵比較囉
其實有無試過插QC3.0差,係咪都係得番5V2A

急問

點答你 都冇人用過8gb ram黎做對比
自己上utube 搵比較囉

講真分别實大架 多左成2gb
差在你係咪真係用得晒6gb啫
諗下64gb rom同色好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞