OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
今晚發佈重點只係價錢

個樣睇黎已經無可改變

如果照計流出個價
128GB版 4千6

64GB版$4000得唔得

同埋3t有無減價,如果有減就真係超抵玩

有機會得 啱啱好4000有找咁
今晚發佈重點只係價錢

個樣睇黎已經無可改變

如果照計流出個價
128GB版 4千6

3t下左架了 買都冇得你買
仆你個街,還我3T

X2
唯有等nokia9
仆你個街,還我3T

轉會啦 一早講會下架
今晚發佈重點只係價錢

個樣睇黎已經無可改變

如果照計流出個價
128GB版 4千6

大陸好似話64GB版 2999人仔, 即係大約 3400港幣.
唔駛4000掛?
今晚發佈重點只係價錢

個樣睇黎已經無可改變

如果照計流出個價
128GB版 4千6

大陸好似話64GB版 2999人仔, 即係大約 3400港幣.
唔駛4000掛?

咁咪同3T一樣囉
今晚發佈重點只係價錢

個樣睇黎已經無可改變

如果照計流出個價
128GB版 4千6

唔駛4000掛?

咁咪同3T一樣囉

唔信佢唔加價
1080p 定 2K
睇慣2K其實會有少少分別 Mon好似滑d咁
1080p 定 2K
睇慣2K其實會有少少分別 Mon好似滑d咁

所以千其唔好用2k/4k/120Hz mon
如果唔係返唔到轉頭
今晚發佈重點只係價錢

個樣睇黎已經無可改變

如果照計流出個價
128GB版 4千6

唔駛4000掛?

咁咪同3T一樣囉

唔信佢唔加價

岩岩又爆消息,oneplus5 有機會用2k mon添。

如果照計流出個價
128GB版 4千6

唔駛4000掛?

咁咪同3T一樣囉

唔信佢唔加價

之前leak係2k

一間就知

不過用2k mon一定食電好多

如果照計流出個價
128GB版 4千6

唔駛4000掛?

咁咪同3T一樣囉

唔信佢唔加價

之前leak係2k

一間就知

聽日就知。 如果係2k,64GB版賣499美金吸唔吸引? 個陣3T賣幾錢港幣?
部3T爆左MON,邊度整比較好?
部3T爆左MON,邊度整比較好?

深圳
https://www.youtube.com/watch?v=nT5egj-fVyg
1+5 youtube live 發佈會

post多次先

唔駛4000掛?

咁咪同3T一樣囉

唔信佢唔加價

之前leak係2k

一間就知

聽日就知。 如果係2k,64GB版賣499美金吸唔吸引? 個陣3T賣幾錢港幣?

$3499 上架到下架都係呢個價錢

唔駛4000掛?

咁咪同3T一樣囉

唔信佢唔加價

之前leak係2k

一間就知

$3499 上架到下架都係呢個價錢

唔記得3388定3499
5 個設計真係太似 ip7,寧願佢用番第一代個設計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞