OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
四千幾蚊其實都幾吸引

四千幾但大陸機。。。 大廠旗艦先五千頭

契仔嚟講op算幾好咖喇
原生ux同自家function兩者兼顧
呢樣真係冇幾多廠做得掂

原來可以等埋nokia
四千幾蚊其實都幾吸引

四千幾但大陸機。。。 大廠旗艦先五千頭

大廠咪又係大陸造,韓國製LG咪再預我,中緊v10伏

安答,我都係中V10伏
如果個鏡頭拍得住apple
呢個機能$4000都可以接受
始終覺得1+1最靚
個sandstone 真係前無古人
始終覺得1+1最靚

我覺得靚唔靚係一回事 有自己獨特設計係最撚重要
oppo已經明抄ip 依家連個仔oneplus都跟機用同一個模
始終覺得1+1最靚

oppo已經明抄ip 依家連個仔oneplus都跟機用同一個模

oppo 大陸市場優先
大陸人係iPhone 既死忠
所以oppo 出iPhone樣既機會賣得好

但OnePlus 本身想打入國際市場
我哋既期望唔係一部山寨iPhone 囉
好似就黎開始
好似就黎開始

Focus on what matters
始終覺得1+1最靚

OP1 OP2 既換蓋設計幾有創意,幾有活力
OP3/T 雖然冇乜前衛既設計,但都叫平實既金屬機身商務機,睇得下
OP5 居然回歸成為山寨機,真心不了
始終覺得1+1最靚

OP3/T 雖然冇乜前衛既設計,但都叫平實既金屬機身商務機,睇得下

其實1+x都好正
個鏡頭勁d就perfect
始終覺得1+1最靚

其實1+x都好正
個鏡頭勁d就perfect

鏡頭真係死穴 其實係硬件定軟件問題?
開始
播片
佢講野好悶
無2K mon
屌Iphone嚟真係
1 Design: from Iphone
點解係播片
炒撚左個designer佢啦
左邊機側係咩掣黎 ?
嚇死 以為無3.5
屌嚇撚死以為真係冇左3.5mm頭
兩隻色咁似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞