OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
等op5

愈睇代覺得我部iphone 似op5

有無人左下角個制變到壞壞地要轉用虛擬鍵

push

你想問有冇人陪你一齊壞?
壞左個制,一係攞去整,一係用軟件方法將就下既啫
除咗用虛擬鍵,都可以set 實體鍵單擊返回雙擊多工

姐係得我有呢個問題
我又唔想拎去整
焗住用虛擬鍵
變相個mon少左d位

點解唔整

我估佢搞兩星期 手機又有好多野
有冇人最近幾次beta用圖形解鎖明明畫岩都話我錯要畫2次先開到
同埋想問最新版stable有冇即時網速顯示,記得上一個版本冇
同埋想問最新版stable有冇即時網速顯示,記得上一個版本冇

自從OB13 開始既新功能stable 版度都冇

都係無

入面一面倒恥笑佢似iphone

入面一面倒恥笑佢似iphone

屌。。。。。

咁未必買了 唔想俾同事恥笑。。。。

抄到咁真係好無恥
利申:用緊 1 同埋 3t
過兩日訂3t算了

Op5?不了 俾人當我買假iphone7+
真心好失望

我要置中雙鏡頭呀

抄到咁真係好無恥
利申:用緊 1 同埋 3t

真係要改名1Phone 7+
真心覺得好靚
一個iPhone外貌但行Android AMOLED S835 8GB RAM
成件事好完美
真係曬9氣 。 oppo個底子今鋪一下現曬形 。 好在入手左3t冇等5
成部山寨iPhone咁 如果佢3t試下話有得上結果唔上8.0真係一世blacklist。
真心覺得好靚
一個iPhone外貌但行Android AMOLED S835 8GB RAM
成件事好完美

根本唔係靚唔靚既問題
唔係個個都接受到山寨iphone
有無人同我一樣部3T無咗VoLTE呢個option
真心覺得好靚
成件事好完美

根本唔係靚唔靚既問題

靚係因為iphone7plus真係靚

依家照抄 係100%copy 就唔係靚
山寨

屌丫!!!!!好嬲
唔好跟車太貼 一陣又炒哂車
之前堅果pro都係咁 發佈會完全另一個樣
維修係去觀塘acer嗰度? 個咪跌壞左
真心覺得好靚
成件事好完美

根本唔係靚唔靚既問題

靚係因為iphone7plus真係靚

依家照抄 係100%copy 就唔係靚
山寨

屌丫!!!!!好嬲

睇facebook cm見到好多人鐘意
定係屌佢啲cm已經比admin del曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞