OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
真心覺得好靚
一個iPhone外貌但行Android AMOLED S835 8GB RAM
成件事好完美

根本唔係靚唔靚既問題
唔係個個都接受到山寨iphone

靚係因為iphone7plus真係靚

依家照抄 係100%copy 就唔係靚
山寨

屌丫!!!!!好嬲

睇facebook cm見到好多人鐘意
定係屌佢啲cm已經比admin del曬

唔出奇
睇定啲先
如果真係出嚟勁似ip7+
而且又貴嘅話
出番3T算...

屌真係好失望
睇定啲先
而且又貴嘅話
出番3T算...

屌真係好失望

到佢公佈5,3T應該無得賣
睇定啲先
而且又貴嘅話
出番3T算...

屌真係好失望

似IPHONE一定多左人買

BTW 我覺得啞黑好靚
睇定啲先
而且又貴嘅話
出番3T算...

屌真係好失望

襯仲有快啲買啦
有無人同我一樣部3T無咗VoLTE呢個option

有無人知
唔好跟車太貼 一陣又炒哂車
之前堅果pro都係咁 發佈會完全另一個樣

極希望會係另一個樣

但你睇下oppo部新機 都係呢個款
似IPHONE一定多左人買

BTW 我覺得啞黑好靚

多左阿叔買
年輕用家一定少左一大截 寧願俾多一千幾百買其他牌子 都唔會想俾人當你用大陸山寨iphone
真心覺得好靚
一個iPhone外貌但行Android AMOLED S835 8GB RAM
成件事好完美

頂,唔係話iPhone唔靚,但係無originality係個問題,宜家iPhone個樣一定最靚?我要宜家都唔覺Oneplus one核突,點解要抄個設計返嚟?

極希望會係另一個樣

如果個面無特別嘅話,不了
(仲用緊Oneplus one)

極希望會係另一個樣

定係比AP爆左張高仿iphone 7圖出黎 佢嬲嬲豬

索性玩大佢 然後發佈會係另一部機 一舖清AP袋

希望係咁

極希望會係另一個樣

定係比AP爆左張高仿iphone 7圖出黎 佢嬲嬲豬

索性玩大佢 然後發佈會係另一部機 一舖清AP袋

希望係咁

如果係嘅,咁就唔錯,幾有幽默感,不過我覺得機會唔大
真心覺得好靚
成件事好完美

頂,唔係話iPhone唔靚,但係無originality係個問題,宜家iPhone個樣一定最靚?我要宜家都唔覺Oneplus one核突,點解要抄個設計返嚟?

True, 但我覺得由Oneplus 3開始佢地已冇咗originality
真心覺得好靚
成件事好完美

True, 但我覺得由Oneplus 3開始佢地已冇咗originality

因為Carl少 同Pete劉係ifanboy 黎

冇人話你地知咩?
用到ip7 d手機殼既話 實多人買
用到ip7 d手機殼既話 實多人買

外型已經一樣,仲要攞人地啲套嚟用...
以為有個中國品牌生性下

高性價比又唔係一味抄
有無人同我一樣部3T無咗VoLTE呢個option

有無人知

得cmhk先有
以為有個中國品牌生性下

高性價比又唔係一味抄

呢啲叫一子錯滿盤皆輸
岩岩壞撚左部垃圾g4,想換3T, 又發現月底出5,買3T又好似唔抵,出5好似會降價咁,但唔通成個月唔用電話咩? 大家話點好。
岩岩壞撚左部垃圾g4,想換3T, 又發現月底出5,買3T又好似唔抵,出5好似會降價咁,但唔通成個月唔用電話咩? 大家話點好。

問巴打借/租/買部二手
唉,屌佢個肺
希望係假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞