OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
d case 全out of stock wor 有link有咩用? 買機有得平?
d case 全out of stock wor 有link有咩用? 買機有得平?

經買機個邊入 揀佢有discount 個啲op5 配件先有貨, 但有部分都缺貨

經買機個邊入 揀佢有discount 個啲op5 配件先有貨, 但有部分都缺貨

唔知點解我揀兩,3樣配件佢先陣用卷個選項出黎
Out of stock

指定動作
就算有貨都會話out of stock 製造超賣得假象 間間廠都係咁

指定動作
就算有貨都會話out of stock 製造超賣得假象 間間廠都係咁

不過佢今次初售都算多啦,由今朝到中午都仲有貨買得到。
今朝想買out of stock.f5完就買到

指定動作

因為冇人搶炸

外國評測 十個有九個都係第一句就恥笑佢係pirate iphone7plus...

外觀衰 自然少左人買

仆街oneplus 等我白白期待左兩個月

指定動作

因為冇人搶炸

外國評測 十個有九個都係第一句就恥笑佢係pirate iphone7plus...

外觀衰 自然少左人買

仆街oneplus 等我白白期待左兩個月

冇人買

我係咪未俾完錢?

我係咪未俾完錢?

自爆

我係咪未俾完錢?

我係咪未俾完錢?

我係咪未俾完錢?

自爆

今鋪iplus5 完全係搵笨
機能係好,相機吹到咁大點知廢既
仲同iPhone 撞樣
留意左one plus 咁耐 最失望呢一次

p.s. 咁既價 買大廠機好撚過啦

咁既價無咩大廠機

屌米仲平

屌米不了

屌米要解bootloader又要改kernel改rom先叫正常機,不了

我係咪未俾完錢?

未比喎
買埋d配套都4千頭
我寧願機能差d入部htc U ultra
唔要呢部今年仲可以等邊部

N9,新pixel

pixel 香港有貨咩

希望下囉
新pixel 由LG代工,順便希望下唔好燒底版囉

又係LG,咁撚貴又會燒老母

新pixel太貴。n9 mon太細
G6廢U唔想用,htc u11貴。
samsung s8 個指紋又係後面,sony ZXP 好似影相麻麻。 我本來想等samsung c10又好似無聲氣。 目前好似lg v30好少少

n9有spec啦咩?

又好似未😂 唔係wor,v30如果係機背指紋sensor又係可以skip。 即係剩返只係Samsung c10。

仲有部大陸機 努比亞 z17

好突

琴晚將個 Welcome Bundle 放左入 Shopping Cart
點知今日睇到原來仲用到可以 Check Out
本來好衝動拿拿聲想買
點知佢話無 Sandstone Case
買埋d配套都4千頭

U Ultra 有咩咁吸引你 ?
買 U11 好似比較好喎
利申:前 HTC 用家
買埋d配套都4千頭

U Ultra 有咩咁吸引你 ?
買 U11 好似比較好喎
利申:前 HTC 用家

U ultra而家平U11差唔多兩千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞