OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
iphone6s定op5

iPhone 7 la diu
最後買咗64gb
諗左一個下晝 都係用返6s算
諗左一個下晝 都係用返6s算

我買左iphone7 plus
睇完網上啲評測最期待係
唔知3T會唔會有完整oxygen 4.5 update

黑白小說mode + 藍芽 aptx
O5 個相機好差咩?
睇youtube 覺得幾Sharp唔錯喎

利申 影開相
O5 個相機好差咩?

利申 影開相

唔差,但唔係佢吹到咁好囉
O5 個相機好差咩?

利申 影開相

唔差,但唔係佢吹到咁好囉

相機冇基礎冇研發少投資,點會做得好呀
岩岩為左果$150重新落過ORDER,我原來按過3條LINK唔知用左邊位巴打既
原來已經Shipped Out......

咁快
巴打訂64定128?
我128尋日有code即訂都未ship
Mkbhd個review對op5好高評價

其實我今日都睇左好多review, 大部分都覺得唔差喎, 影相方面真係同3t好大分別喎, 但4k影相冇eis真係有啲雞肋
原來已經Shipped Out......

咁快
巴打訂64定128?
我128尋日有code即訂都未ship

老母決定64, 因為佢部op2用左咗耐都係用得34gb, 其實都冇需要128gb

其實我今日都睇左好多review, 大部分都覺得唔差喎, 影相方面真係同3t好大分別喎, 但4k影相冇eis真係有啲雞肋

如果冇三軸穩定器,就唔鬼好錄4K啦

如果冇三軸穩定器,就唔鬼好錄4K啦

EIS 既原理係crop大畫面中間既細畫面
例如4K crop 中間既1080P
然後對位補償返手震既位置
所以全畫面既4K 就防唔到震

不過EIS做得好一樣可以好好
例如Sony 拍片既防震好過部分OIS嫁
等埋n9再決定
要考慮都係6gb版無黑色
同埋太似iphone

n9貴好多
等埋n9再決定
同埋太似iphone

唔講仲以為係山寨版iphone🤦🏻‍♂️
買3t好過

如果帶左套會唔會冇咁似ip7
等埋n9再決定
同埋太似iphone

買3t好過

dbrand
一睇個正面就知係 OP5 啦
等埋n9再決定
同埋太似iphone

買3t好過

dbrand

買番黎自已難唔難痴
你地呢幾日買唔買到8G Ram版本
你地呢幾日買唔買到8G Ram版本

今日下午仲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞