OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
相機麻麻

咁等小米六行貨再刷aosp算

OP 支援好好多
而且刷ROM影相實衰過原廠ROM
相機麻麻

小米放d source code積唔積極?
唔夠source寫出嚟d aosp都係差d
相機麻麻

OP 支援好好多
而且刷ROM影相實衰過原廠ROM

米六冇3.5mm
有嘅話都可以一戰
Early Bird sale code: Clearer Photos
Referral Program:https://oneplus.net/hk/invite#5S0N9N7QXRJT90I
各位打用呢條LINK買,你買有$150折扣買配件,我會有200積分

好似用唔到...redeem咗, 但攞唔到個code
定要US, accessories先得?

用到

點用, 可唔可以generate個redeem code比我?
我傻 用唔到

你埋單果時會見到
唔係機價減150,係配件減,即係你買多條線,條線最多可以減150

即係果百五蚊只係可以用喺accessories度?
相機麻麻

相當唔積極
唔要呢部今年仲可以等邊部

N9,新pixel

N9,新pixel

pixel 香港有貨咩

N9,新pixel

pixel 香港有貨咩

希望下囉
新pixel 由LG代工,順便希望下唔好燒底版囉
相機麻麻

相當唔積極

屌,呢樣堅, 紅米n3個指紋死都唔肯放code
128無晒貨
唔小心按左cancel但冇反應唔知洗唔洗重新買

N9,新pixel

pixel 香港有貨咩

希望下囉

又係LG,咁撚貴又會燒老母
128無晒貨

仲有喎
128無晒貨

一早講 有貨一定買左先算
放出去最多平一兩百 點都order左先睇review

利申 琴日event完就殺左兩部
https://youtu.be/arf5TNDJmfY
個moon靚過上兩代

128無晒貨

又有返貨, 但無曬 50% off Exclusive Welcome Bundle

入ac 查你個order status

冇updata,想按cancel重新買點知按極個cancel都仲係度

冇updata,想按cancel重新買點知按極個cancel都仲係度

換browser?

btw 巴打重新買過可唔可以用我個code?
https://oneplus.net/hk/invite#G2NN7D1M91ZCS

換browser?

btw 巴打重新買過可唔可以用我個code?
https://oneplus.net/hk/invite#G2NN7D1M91ZCS

仲係咁。。。

N9,新pixel

pixel 香港有貨咩

希望下囉

又係LG,咁撚貴又會燒老母

新pixel太貴。n9 mon太細
G6廢U唔想用,htc u11貴。
samsung s8 個指紋又係後面,sony ZXP 好似影相麻麻。 我本來想等samsung c10又好似無聲氣。 目前好似lg v30好少少
128無晒貨

又有返貨, 但無曬 50% off Exclusive Welcome Bundle

講真 唔要都冇所謂啦
個殼又冇bamboo揀
個headphone又唔係特别靚
除左塊貼 其他野淘寶都實有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞