OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
始終覺得1+1最靚
個sandstone 真係前無古人

我覺得靚唔靚係一回事 有自己獨特設計係最撚重要
oppo已經明抄ip 依家連個仔oneplus都跟機用同一個模

OP1 OP2 既換蓋設計幾有創意,幾有活力
OP3/T 雖然冇乜前衛既設計,但都叫平實既金屬機身商務機,睇得下
OP5 居然回歸成為山寨機,真心不了

其實1+x都好正
個鏡頭勁d就perfect

鏡頭真係死穴 其實係硬件定軟件問題?

軟件問題
但影相應該係smart phone 最難搞既一個環節,唔係堆spec 就影得好
大廠有以前DC既經驗,又多好多人手開發,先做得好
而Pixel,我敢講Google 用左佢最頂尖既技術演算,例如machine learning 先做得好
OP3T 唔出色,但我覺得及格
屌,oneplus 5成部山寨iphone 7plus 咁,拎出街實俾人笑到面黃。
屌,oneplus 5成部山寨iphone 7plus 咁,拎出街實俾人笑到面黃。

Android 版 iPhone

好啦 拿拿聲買部

iPhone 7 Plus 先
Not waterproof

好啦 拿拿聲買部

iPhone 7 Plus 先

iPhone 1 Plus
佢係播片扮live定咩
iPhone 7 plus
iPhOne Plus 5
佢係播片扮live定咩

佢係播片扮live定咩

綠幕放個人上去
佢係播片扮live定咩

見到部相機已經濕哂
用女人講攝影真係好錯
前鏡影相好唔好先
https://youtu.be/hNSsEEz2Mes

即刻俾ltt插

都幾難唔插
唉我屌仲諗住睇下個5係點
點撚知3T落左架即係點?
你唔是話唔再賣呀
S8 好似有安全設計搞到差電特別慢

即刻俾ltt插

都幾難唔插

等睇全世界reviewer屌
Dash Charge本身都有 仲有咩好講
S8 好似有安全設計搞到差電特別慢

因為QC有過熱問題
唉我屌仲諗住睇下個5係點
點撚知3T落左架即係點?
你唔是話唔再賣呀

十九幾頁前咪講左,
新機發佈,舊機多數即刻唔買囉

即刻俾ltt插

都幾難唔插

等睇全世界reviewer屌

dbrand已經有埋skin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞