OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike

個case都流出埋 佢仲想點變

最近一星期部機成日好熱,搞到又降頻,啲電又用得快

已經將依一星期裝過嘅apps都 delete哂都仲係咁

有冇人知點搞?

always awake

佢唔係話當啲人拎到部op3之後就唔再阿支阿左咩

佢唔係話當啲人拎到部op3之後就唔再阿支阿左咩

價錢合適還可以一戰

最近一星期部機成日好熱,搞到又降頻,啲電又用得快

已經將依一星期裝過嘅apps都 delete哂都仲係咁

有冇人知點搞?

got the same issue
submitted ticket to one plus and their cs ask me to factory reset and install Qualcomm snapdragon battery guru
用緊oneplus2,上個月爆左mon自己換完個menu掣有時唔得
本身想買op5
而家咁既樣真係唔想買
Pixel XL又得 32gb (因為128gb貴到痴線)
又等唔到Pixel XL2
我都唔知仲有乜選擇
買OP5我怕會比人笑到面黃
用緊oneplus2,上個月爆左mon自己換完個menu掣有時唔得
本身想買op5
而家咁既樣真係唔想買
我都唔知仲有乜選擇

驚咪唔好用 買htc Sony 囉
本身想買op5
而家咁既樣真係唔想買
我都唔知仲有乜選擇

驚咪唔好用 買htc Sony 囉

3000樓下買S820 機,算抵啦
岩岩係好景見到有op3t 磨砂黑
靚到。。。。。。

點解op5要照抄iphone7
岩岩跌爆左部opo
睇下黎緊發佈買op5 定3T

3T 官網冇得買啦

仲以為佢會減價

之前都講左會無

op做生意不嬲唔減價 所以無遲買平幾舊 佢係直接discounte 所有產能整新機
留名睇3t又被棄

OP2 被棄係因為S810 啫
OPO 待遇都好過OP2

另外xda好鍾意3T,所以唔洗驚孤兒冇人領養
OP5就唔知啦

op3先係真正孤兒

op3 仲多人用啦.....
岩岩跌爆左部opo

3T 官網冇得買啦

仲以為佢會減價

之前都講左會無

op做生意不嬲唔減價 所以無遲買平幾舊 佢係直接discounte 所有產能整新機
留名睇3t又被棄

OP5就唔知啦

op3先係真正孤兒

我諗3同3t d update會同步掛 兩部機咁似
岩岩跌爆左部opo

3T 官網冇得買啦

仲以為佢會減價

之前都講左會無

留名睇3t又被棄

OP5就唔知啦

op3先係真正孤兒

係咩 聽人講親都係3T
岩岩跌爆左部opo

3T 官網冇得買啦

仲以為佢會減價

之前都講左會無

留名睇3t又被棄

OP5就唔知啦

op3先係真正孤兒

係咩 聽人講親都係3T

3用家
岩岩跌爆左部opo

3T 官網冇得買啦

仲以為佢會減價

之前都講左會無

留名睇3t又被棄

OP5就唔知啦

op3先係真正孤兒

係咩 聽人講親都係3T

3用家

Here+1
有冇人升左4.1.6??
岩岩跌爆左部opo

3T 官網冇得買啦

仲以為佢會減價

之前都講左會無

留名睇3t又被棄

OP5就唔知啦

op3先係真正孤兒

係咩 聽人講親都係3T

3用家

Here+1

+2

+3
依家係咪唔好用最新個update住?
3T用家
你地用緊乜ROM?
全部OOS?
OOS 唔support substratum 用唔到全黑theme好痛苦
搭單問有冇仲用緊opo既巴打 你地down唔down到netflix. 係playstore search 唔到
有冇人4.16 按音量鍵之後,個音量要等成10幾秒先消失
打緊機俾佢阻一阻真係。。
用3T嘅你哋用咩殼?
金屬殼好滑成日係手上跣走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞