OnePlus 3/3T 集中討論區 LIHKG (5)

1001 回覆
8 Like 10 Dislike
OnePlus 5 個鏡頭除左震之外
其他細節都及得上 iPhone 喎

https://www.youtube.com/watch?v=mXRh6zoDVX4

好似無咗3T個對焦問題 仲快咗
夜拍都好似麻麻

下面啲留言
wanna hear joke. . . . . . . . OnePlus 5
而家early drop 唔買, 之後係咪要比運費.?

唔使
相機顏色睇落 OnePlus 係好 D

iPhone 7有ois都有震喇
等睇咁多位巴打d開箱先決定買op5 定係op1 再戰十年

iPhone 7有ois都有震喇

係4K 片冇防震啫,1080 既防震同iPhone 相若
巴打們有無買佢 Welcome Pack ?

你買佢個書包 做香港op fanboy

包埋個MON貼唔好咩? 300幾蚊有幾樣野
利申 未買過ONE+

條:可以TB
耳機:...不值一提
3D Tempered Glass: 跟據3T的話 左右兩邊會食左半隻字,不過聽說出面其他3D Glass都無佢咁好 同埋無彩虹
case: 聽啲爸打講應該係幾好用,不過我就買左其他

老老柒柒 佢隻銀耳呢個價位黎講真係唔錯

唔使

咁我唔禁住睇定d 先, 反正唔急
買新機既巴打原本用緊咩機
做個統計先
做個統計先

OnePlus One
做個統計先

lg ge
其實對我黎講都仲係幾吸引
Benchmark出Cheat做乜q姐
意義不大又柒一獲
意義不大又柒一獲

係唔大,不嬲都係睇ux多過睇分
只係正正常常點解要出cheat?仲要唔止一次
意義不大又柒一獲

咩係ux 啊,師兄
有冇講過early drop做到幾時

除咗陣之外 已經冇用啦 拍片一定震過貓王

https://www.youtube.com/watch?v=6RlXKu4A0ig
呢條片睇到4K無防震同1080p有防震既分別
不過當然4K有番防震會好好多
意義不大又柒一獲

咩係ux 啊,師兄

user experience
有冇講過early drop做到幾時

Early Drop shipments will begin on June 21 via free priority shipping (6 days before general sales begin on June 27).

我估最遲去到 26 號,最快就隨時無
但樓上巴打講有 15 日退貨,我都心郁郁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞